info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, doelpunten in Ijsland!

ODD VAN DE DAG, doelpunten in Ijsland!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Leiknir Reykjavik – Breidablik Kopavogur

Om 21:15 wordt er afgetrapt in de hoofdstad van Ijsland Reykjavik tussen Leiknir en Breidablik. Een duel wat erg eenzijdig zal gaan worden verwacht ik.

Leiknir won maar één van hun laatste 10 wedstrijden en verloor er maar liefst 6. Breidablik bevindt zich in een geweldige vorm en wonnen 9 van hun laatste 10 wedstrijden! In 17 van de laatste 19 wedstrijden vielen meer dan 2.5 doelpunten! In 14 van de laatste 17 wedstrijden wisten zij er meer dan 1.5 te maken.

Breidablik staat momenteel op de eerste plek na 7 wedstrijden, met 7 overwinningen 23 doelpunten voor en 7 tegen. Aan de andere kant van de ranglijst vinden we Leiknir met slechts drie punten na 7 wedstrijden zonder één overwinning. Met 3 doelpunten voor en 11 tegen.

De laatste 3 ontmoetingen waar Breidablik op bezoek kwam bij Leiknir vielen er meer dan 2.5 doelpunten en wisten zij er meer dan 1.5 te scoren met uitslagen van: 1-3, 3-3 en 1-3.

De teams ontmoette elkaar 8 keer eerder, 8 keer wist Breidablik niet te verliezen en ze wonnen er 6. In 6 van de laatste 6 ontmoetingen vielen meer dan 2.5 doelpunten en wist Breidablik het eerste doelpunt te scoren.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: