info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, doelpunten in Finland!

ODD VAN DE DAG, doelpunten in Finland!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

KTP – Ekenäs

Om 17:30 wordt er afgetrapt in het Arto Tolsa Areena in Kotka, Finland tussen KTP – Ekenäs.

Het seizoen in Finland is nog jong, EIF heeft 6 wedstrijden gespeeld en KTP pas 4. Ekenäs heeft na 6 wedstrijden 10 punten met 3 overwinningen, 1 gelijkspel en 2 verliezen. KTP heeft na 4 wedstrijden 7 punten met 2 winsten, 1 gelijkspel en 1 verlies.

KTP won 5 van de laatste 10 wedstrijden, verloor er 3 en speelde er 2 gelijk. Ekenas presteert gelijkwaardig met 5 winsten, 1 gelijkspel en 4 verliezen.

Beide teams zijn niet vies van doelpunten, KTP zag meer dan 2.5 doelpunten in 4 van de laatste 5 wedstrijden. Ekenäs zag meer dan 2.5 doelpunten in 8 van de laatste 10 wedstrijden. Beide teams scoren viel in KTP’s 4 van de laatste 5 wedstrijden. Ekenäs zag beide teams scoren in 7 van de laatste 8 wedstrijden.
De teams ontmoette elkaar 15 keer eerder, 7 keer won KTP, 1 keer werd het gelijk en 7 keer won Ekenäs. Meer dan 2.5 doelpunten en beide teams scoren vielen in 7 van de laatste 8 ontmoetingen. KTP was in 7 van de laatste 8 ontmoetingen het eerste team dat scoorde.

Een opvallend feitje is dat Ekenäs in 14 van de 15 ontmoetingen een doelpunt wist te scoren tegen KTP, gezien de vorm van beide teams en de onderlinge ontmoetingen verwacht ik ook vanavond weer een wedstrijd waarin beide teams minimaal één doelpuntje weten te maken.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: