info@bet-experts.nl

Odd van de dag: Doelpunten in Deventer!

Odd van de dag: Doelpunten in Deventer!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Zaterdag om 18.45 gaat de ballen rollen bij het Eredivisieduel tussen Go Ahead Eagles en PSV. Het belooft zoals gewoonlijk een opwindend avondje te worden in de Adelaarshorst.

Go Ahead Eagles begon het seizoen met een regelmatige 2-0 zege bij AZ. Het spel was nog niet eens zo verkeerd, maar de Deventenaren kwamen voorin stootkracht tekort om het hun tegenstander echt lastig te maken. Het team van de nieuwe coach René Hake hoopt op net zo’n succesvol seizoen als het vorige. Toen eindigde Kowet knap als dertiende.

PSV wil vanavond de kroon zetten op een topweek. Afgelopen dinsdag schakelden de Eindhovenaren zeer knap AS Monaco uit in de voorronde van de Champions League. PSV moet nu nog één ronde overleven om toe te treden tot het hoofdtoernooi van het miljardenbal. Glasgow Rangers is daarin de tegenstander.

In zeven van de laatste negen duels tussen deze twee clubs, werd er minimaal drie keer gescoord. PSV maakte in acht van de laatste negen wedstrijden minimaal twee goals. Bet Experts vertrouwt blind op deze statistieken.

Een odd van 1.65 op deze combinatie kun je eigenlijk niet laten lopen!

Tekst: Bas Campbell

Tip: Jasper

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: