info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, doelpunten in Denemarken!

ODD VAN DE DAG, doelpunten in Denemarken!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Nykobing FC – Lyngby

Om 19:00 wordt er afgetrapt in Nykobing Denemarken in een belangrijk duel voor het kampioenschap. Nykobing zag meer dan 2.5 doelpunten in 8 van de laatste 10 wedstrijden, Lyngby zag meer dan 2.5 doelpunten in 5 van de laatste 6 wedstrijden. Nykobing zag beide teams scoren in 4 van de laatste 5 wedstrijden, Lyngby in 5 van de laatste 6 wedstrijden. Nykobing kreeg een doelpunt tegen in de laatste 12 wedstrijden.

De twee ploegen ontmoette elkaar 11 keer eerder, 4 keer won Nykobing, 1 keer werd het gelijk en 6 keer won Lyngby. De eerste wedstrijd dit seizoen die ze tegen elkaar speelde eindigde in 5-0 voor Lyngby. 5 van de laatste 6 wedstrijden eindigde in meer dan 2.5 doelpunten.

Lyngby staat momenteel op de tweede plaats met 1 puntje achter Horsens die vanavond tegen Fredericia spelen, een lastige wedstrijd! Lyngby won 6 van de laatste 10 wedstrijden, Nykobing verloor 7 van de laatste 10 wedstrijden. Bij winst van Lyngby vanavond en een gelijkspel van Horsens is Lyngby kampioen, Horsens MOET dus winnen uit tegen Fredericia. Nykobing speelt nergens meer voor, dus ik verwacht een walk over van Lyngby.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: