info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, doelpunten in Algerije!

ODD VAN DE DAG, doelpunten in Algerije!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Relizane RC – RC Arbaa

Om 17:45 wordt er afgetrapt in het Stade Tahar Zoughari in Relizane, Algerije. Er kunnen maar liefst 30.000 mensen in het stadion, maar er wordt niet verwacht dat het vol zit.

De competitie in Algerije loopt op z’n einde met nog 4 speelrondes te gaan. Relizane staat momenteel één na laatste met 19 punten na 32 wedstrijden, 3 punten achter NAHD die wel een wedstrijd minder hebben gespeeld. Ze hebben vandaag de punten dus hard nodig.

RC Arbaa staat veilig in de middenmoot op de 11de plek met 42 punten na 32 wedstrijden met 10 overwinningen, maar liefst 12 gelijke spelen en 10 verliezen met een doelsaldo van 36 voor en 40 tegen.

Relizane krijgt vaak erg veel doelpunten om de oren, 8 van de laatste 10 wedstrijden eindigde in meer dan 2.5 doelpunten en in de laatste 10 wedstrijden kregen zij allemaal minimaal één treffer om de oren. Arbaa zag beide teams scoren in 5 van de laatste 6 wedstrijden.

Relizane won maar 1 van de laatste 10 wedstrijden en verloor er maar liefst 9! Arbaa aan de andere kant presteert laatste weken goed, met 4 winsten uit de laatste 9 wedstrijden. Ze verloren van deze 9 wedstrijden maar 2 keer.

De twee teams ontmoette elkaar 4 keer eerder, 3 keer vielen er meer dan 2.5 doelpunten en wisten beide teams te scoren.

Arbaa is 2 keer eerder op bezoek gekomen in het Stade Tahar Zoughari in Relizane, in 2019 en 2016. Beide wedstrijden eindigde in meer dan 2.5 doelpunten en beide teams scoren.

Ik verwacht vanavond wederom een klein doelpuntenfestijn waarin beide teams minimaal één doelpunt scoren en er meer dan 2.5 doelpunten vallen.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: