info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, doelpunten en een overwinning in Noorwegen!

ODD VAN DE DAG, doelpunten en een overwinning in Noorwegen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Start – Kongsvinger

Om 15:00 wordt er afgetrapt in het Sparebanken Sor Arena in Kristiansand in Noorwegen voor het duel tussen nummer 8 Start en nummer 13 Kongsvinger.

Start heeft het de laatste tijd wat lastiger, weten te scoren, maar niet de drie punten te halen ze wisten 5 van de laatste 10 wedstrijden te winnen. Kongsvinger won slechts twee van de laatste 10 wedstrijden.

De teams ontmoette elkaar 11 keer eerder, 8 keer won Start, twee keer werd het gelijk en 1 keer won Kongsvinger. De laatste ontmoeting was in 2019, toen won Start met 3-1 in eigen huis.

Kongsvinger kwam al 5 keer eerder op bezoek bij Start, 5 keer won Start te wedstrijd en 5 keer wisten ze meer dan 1.5 doelpunt te scoren.

Een andere factor die erg belangrijk is, is de uitvorm van Kongsvinger en laat die nou geweldig slecht zijn, met vijf uitwedstrijden dit seizoen en 0 punten verloren ze dus alle vijf hun uitwedstrijden. Ze scoorde 2 doelpunten en kregen er 9 tegen.

ODD VAN DE DAG SAFEST

ODD VAN DE DAG SAFE (De bet betekend dat wanneer Start met één doelpunt verschil wint, je de inzet terugkrijgt (void) wanneer ze met twee doelpunten verschil winnen dan winnen we deze bet.
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: