info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, doelpunt aan beide kanten in Zweden!

ODD VAN DE DAG, doelpunt aan beide kanten in Zweden!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

IFK Lidingö – Stockholm Internazionale

Om 19:00 wordt er afgetrapt in het Lidingövallen in Lidingo, Zweden voor het duel in de Svenska Cupen tussen Lidingö en Stockholm Internazionale.

Ranglijst

IFK Lidingö speelt een competitie lager dan Stockholm sinds dit jaar en ook in een competitie lager doen ze het niet goed. Ze wisten slechts 2 van hun laatste 10 wedstrijden te winnen en staan op de 10de plek na 14 wedstrijden. Stockholm presteert ook erg slecht, zij wonnen ook maar 2 van hun laatste 10 wedstrijden en staan 12de na 14 wedstrijden.

Doelpunten machines

Beide teams houden van doelpunten, Lidingo zag meer dan 2.5 doelpunten in 6 van de laatste 7 wedstrijden en beide teams scoren in 5 van de laatste 7 wedstrijden. Stockholm zag beide teams scoren in 4 van de laatste 5 wedstrijden.

Onderlinge ontmoetingen

De teams ontmoette elkaar 3 keer eerder, 3 keer wist Stockholm te winnen met 2-1, 4-0 en 4-2. Stockholm kwam twee keer eerder op bezoek bij Lidingö. Het werd 1-2 en 2-4.

Voorspelling

Vanavond zijn doelpunten gegarandeerd, de value ligt hem naar mijn mening niet op over 2.5 die slechts 1.34 is (maar wel vrijwel zeker binnen zal komen) maar bij beide teams scoren waarvoor we 1.5 keer onze inzet voor krijgen. Een andere combinatie die je zou kunnen proberen is Stockholm wint & meer dan 2.5 doelpunten voor 1.70 keer je inzet!

Odd van de dag

ODD VAN DE DAG SAFEST
ODD VAN DE DAG SAFE
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: