info@bet-experts.nl

Odd van de dag: De Eredivisie is eindelijk losgebarsten!

Odd van de dag: De Eredivisie is eindelijk losgebarsten!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Ook de Eredivisie is sinds gisteren weer losgebarsten. SC Heerenveen en Sparta Rotterdam hadden de eer om het seizoen te openen. Vanavond om 20.00 is het de beurt aan PSV. De Eindhovenaren beginnen in het eigen Philips Stadion tegen promovendus FC Emmen.

De start van het ´nieuwe´ PSV belooft een hoop goeds. Onder leiding van de nieuwbakken coach Ruud van Nistelrooy werd vorig weekend de Johan Cruijff Schaal binnengesleept (5-3 winst op Ajax). Toen de rookwolken uit die wedstrijd opgedampt waren, hield het afgelopen dinsdag AS Monaco in de voorronde van de Champions League, knap van de overwinning af. Tegen FC Emmen gaan de lichtstadbewoners voor niks minder dan een (ruime) overwinning.

FC Emmen heeft dit seizoen één doel: handhaving. De Drenthenaren werden afgelopen seizoen kampioen van de Keuken Kampioen Divisie, nadat zij het jaar ervoor juist gedegradeerd waren. De eerste opgave van dit seizoen is meteen een hele pittige voor de manschappen van coach DIck Lukkien.

De enige twee ontmoetingen tussen beide clubs in het stadion van PSV, eindigden in overwinning voor de thuisploeg (6-0 en 2-1). Ook vanavond verwachten wij een hoop doelpunten.

Bet Experts gaat voor minimaal drie goals in totaal, waarvan minstens twee van EIndhovense makelij zullen zijn!

Tip: Over 2.5 & PSV Over 1.5Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: