info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, de beste high stake voor de woensdag!

ODD VAN DE DAG, de beste high stake voor de woensdag!

Augsburg vs Mainz
Bundesliga
Woensdag 6 april, 18:30 uur

Twee ploegen met verschillende doelstellingen in de Bundesliga ontmoeten elkaar woensdagmiddag in Beieren, als Augsburg Mainz ontvangt in de WWK Arena. De gastheren staan momenteel 14e, drie punten buiten de degradatiezone, terwijl de bezoekers 10e staan, zes punten buiten de Europese plaatsen.

Augsburg

Augsburg herstelde zich zondagmiddag van de 3-2 nederlaag tegen degradatiekandidaat Stuttgart door Wolfsburg met 3-0 te verslaan. De ploeg van Markus Wienzierl heeft dit seizoen 19 van hun 29 punten in eigen huis verzameld en verloor slechts twee van hun laatste 11 wedstrijden in de WWK Arena (W5-D4-L2). Augsburg heeft in elk van hun laatste 10 wedstrijden in de Bundesliga het net gevonden, en de Fuggerstädter scoorden in elk van hun laatste 12 thuiswedstrijden. Augsburg heeft het vijfde slechtste defensieve record in de Bundesliga dit seizoen en heeft in 10/13 thuiswedstrijden tegendoelpunten gekregen.

Mainz

Na de 4-0 nederlaag tegen Arminia Bielefeld pakte Mainz in eigen huis een punt tegen Gladbach. De ploeg van Bo Svensson heeft het dit seizoen moeilijk op reis. Alleen hekkensluiter Greuther Fürth heeft minder punten verzameld dan de acht die Mainz heeft verzameld. Mainz heeft de laatste acht uitwedstrijden niet gewonnen, en maar liefst zes verloren. Geen ploeg heeft in de Bundesliga meer doelpunten tegen gekregen dan Mainz (9), maar slechts één daarvan werd op eigen veld gescoord. Mainz scoorde in 22/27 van hun Bundesliga wedstrijden dit seizoen, waaronder in negen van hun laatste 10 uitwedstrijden.

Odd van de dag

Augsburg boekte een indrukwekkende overwinning op Wolfsburg in het weekend en ze zullen proberen om zichzelf verder weg te houden van de degradatiezone. Augsburg heeft slechts twee van hun laatste elf thuiswedstrijden verloren en scoorde in elk van hun laatste twaalf wedstrijden in de WWK Arena. Ze zouden op het scorebord moeten komen tegen de ploeg uit Mainz die in hun laatste acht wedstrijden op reis nog geen overwinning heeft geboekt en die in het hele seizoen thuis nog maar één keer heeft gescoord. De bezoekers van Bo Svensson hebben dit seizoen slechts vijf keer niet gescoord en aangezien ze in negen van hun laatste tien uitwedstrijden hebben gescoord, zie ik ze wel scoren tegen een Augsburg-ploeg die dit seizoen in 10/13 thuiswedstrijden tegen een tegendoelpunt aanliep.

Een odd van 1.70 keer je inzet bij BetCity voor beide teams scoren is een mooie en respectievelijke odd om een wat hogere stake op te spelen! Succes!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: