info@bet-experts.nl

Odd van de dag: Benfica trekt de perfecte lijn rustig door!

Odd van de dag: Benfica trekt de perfecte lijn rustig door!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

SL Benfica is dit seizoen als een komeet uit de startblokken geschoten. De mannen van coach Roger Schmidt wonnen de eerste dertien(!) duels in alle competities. Vandaag ontvangt het om 20.00 laagvlieger FC Vizela in het eigen Estadio da Luz.

Afgelopen maandag speelde Benfica ook al een competitiewedstrijd eigen huis. Paços de Ferreira maakte het As Aguias knap lastig, maar de drie punten bleven in Lissabon: 3-2. Met de volle twaalf punten uit vier wedstrijden, is Benfica koploper en als enige nog zonder puntverlies in de Portugese Primeira Liga.

FC Vizela verzamelde in de eerst vier wedstrijden vijf punten en heeft zich daarmee keurig op de elfde plek genesteld. Vorig seizoen werd de blauw-witte brigade veertiende en daar zou de ploeg van coach Alvaro Pacheco ook deze jaargang voor tekenen.

Vier dagen terug tipte Bet Experts een voorsprong van Benfica bij rust. Bij een 0-1 achterstand scoorden de roodhemden in minuut 42 en 45+4. Wij verwachten dat het geluk nog niet op is en gaan wederom voor een overwinning van Benfica bij het bakkie thee.

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: