info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, beide teams scoren in League One duel!

ODD VAN DE DAG, beide teams scoren in League One duel!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Portsmouth – Wigan Athletic
League One
Dinsdag 26 april 20:45

Wigan reist naar Fratton Park om het op te nemen tegen Portsmouth, wetende dat ze maar één punt nodig hebben om promotie naar de Championship veilig te stellen. De bezoekers hebben momenteel 3 punten voorsprong op nummer twee MK Dons.

Portsmouth heeft 10 punten uit hun laatste vier wedstrijden, waarvan negen thuis. De ploeg van Danny Cowley heeft niet alleen de laatste drie thuiswedstrijden gewonnen, maar is ook ongeslagen in de laatste negen competitiewedstrijden op Fratton Park, waarvan zeven overwinningen. Pompeo scoorde dit seizoen thuis in 19/22 competitiewedstrijden en 11 in zijn laatste 12. Alleen Sunderland (48), Oxford (46) en Sheffield Wednesday (44) hebben meer doelpunten gemaakt dan de 43 van Portsmouth thuis, waarvan 25 in hun laatste negen.

Wigan stond de laatste keer thuis tegenover Plymouth en redde een gelijkspel om hun reeks zonder winsten uit te breiden naar vier. Wigan speelde hun laatste twee uitwedstrijden gelijk, maar verloor er slechts één van de laatste twintig. Geen enkel team heeft meer punten op hun reis dan de Latics, met 45 van de mogelijke 63 punten (W13-D6-L2). Portsmouth heeft dit seizoen 43 goals gemaakt in hun League 1-wedstrijden in eigen huis, terwijl de ploeg van Lim Richardson de topscorers zijn in uitwedstrijden met 41 doelpunten en 19 tegen.

ODD VAN DE DAG

Wigan reist naar Fratton Park, wetende dat ze maar één punt nodig hebben om te promoveren, maar ze staan ​​voor een zware test voor een ploeg uit Portsmouth, die hun laatste drie thuiswedstrijden heeft gewonnen, met negen treffers in deze drie wedstrijden. De ploeg van Danny Cowley is zelfs ongeslagen in de afgelopen negen thuiswedstrijden, waarvan er zeven werden gewonnen. Ondanks een gelijkspel in de laatste twee wedstrijden, hebben de Rutts slechts één van hun laatste 20 wedstrijden verloren, naar mijn mening kan beter gespeeld worden op doelpunten vanavond. Ik verwacht dat beide teams weten te scoren vanavond!

Upcoming Match Previews & Tips

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: