info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, beide teams scoren in de tweede Bundesliga!

ODD VAN DE DAG, beide teams scoren in de tweede Bundesliga!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Bij de voetbalweddenschappen van vrijdag sta ik in de Bundesliga en het ziet ernaar uit dat beide partijen doelpunten zullen maken en vechten voor promotie. Om de prijs op te drijven, heb ik een kaartenhoek toegevoegd.

St Pauli vs Nürnberg
2. Bundesliga
⏰ vrijdag 29 april om 18:30

Wanneer St. Pauli Nürnberg ontvangt, vinden de twee teams die nog steeds strijden om promotie naar de Bundesliga plaats in het Millertostadion. De gastheren staan ​​momenteel derde, slechts vier punten achter koploper Werder Bremen, terwijl de bezoekers zesde staan, slechts drie punten achter hun aanstaande rivalen.

De bezoekers staan ​​zesde, slechts drie punten achter hun volgende tegenstander. St Pauli kreeg een grote tegenslag in hun laatste wedstrijd toen ze thuis met 2-1 verloren van Darmstadt en werden ingehaald naar de derde plaats. De ploeg van Timo Schultz ging zonder overwinning in hun laatste vier Bundesliga-wedstrijden, maar het verlies tegen Darmstadt was slechts hun tweede thuisnederlaag van het seizoen. St Pauli scoorde dit seizoen slechts in één van hun 15 thuiswedstrijden. Alleen Schalke (37) vindt thuis vaker het net dan St. Pauli (34).

Nürnberg leed ook een grote tegenslag in hun laatste wedstrijd, toen ze thuis met 2-4 verloren van de op de laagste geplaatste Sandhausen, waardoor ze vier punten uit de play-offs bleven. Het verlies was slechts de tweede van de laatste negen nederlagen van Robert Krause in de 2.Bundesliga, met vijf overwinningen in de reeks (W5-D2-L2). Nürnberg heeft dit seizoen een backline gevonden in 26/31 competitiewedstrijden en scoorde in 18 van hun laatste 19 wedstrijden. Der Altmeister stond dit seizoen vijf keer aan de leiding, maar alle vijf waren het tegen teams uit lagere regionen. Ze hebben 18 goals tegen in 8 uitwedstrijden tegen de hogere regionen.

Bet van de dag

Ondanks de nederlaag hebben St. Pauli en Nürnberg nog steeds een reële kans om verder te komen, maar ze weten dat ze geen punten meer kunnen laten liggen. St Pauli, die in 2014/15 thuis 34 doelpunten maakte, neemt het op tegen Neurenberg, dat 18 doelpunten incasseerde in acht uitwedstrijden tegen de beste uit de competitie. De uitploeg van Robert Krause heeft echter 18 doelpunten gemaakt in hun laatste 19 wedstrijden in 2. Bundesliga en ze zullen zeker slechts één keer het doel van een tegenstander in hun laatste 19 goedmaken.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: