info@bet-experts.nl

Odd van de dag: Arsenal wederom te sterk voor Bodo/Glimt!

Odd van de dag: Arsenal wederom te sterk voor Bodo/Glimt!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

In de Europa League staat vandaag speelronde 4 op het programma. In Groep A neemt Bodo/Glimt het voor de tweede week op rij op tegen Arsenal. Het treffen in Noorwegen begint om 18.45.

Bodo/Glimt strijdt in eigen land ‘slechts’ nog voor de Europese tickets. De landstitel moet het dit jaar aan Molde laten. In Europees verband heeft Glimt vier punten uit drie duels en lijkt het met PSV uit te gaan maken wie als nummer twee doorgaat in deze poule. Voor de nummer drie ligt nog een ticket klaar voor de Conference League.

KLIK OP DE AFBEELDING OM TE CLAIMEN!

Voor het eerst sinds jaren draait Arsenal weer mee in de Engelse top. Sterker nog, The Gunners staan na negen gespeelde wedstrijden bovenaan de ranglijst. Ook in Europa draait de Londense machine op volle toeren. Zowel FC Zürich, als Bodo/Glimt werden eenvoudig opzij geschoven.

In het Emirates Stadium won Arsenal vorige week eenvoudig van Bodo/Glimt:3-0. Kijkend naar het grote overwicht in die ontmoeting en de grootse vorm waarin de manschappen van Mikel Arteta momenteel verkeren, tipt Bet Experts een zege voor de Engelsen!
Arsenal moet ons nummertje drie op een rij brengen in Odd van de dag. Dit voor een quotering van maar liefst 1.46!

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: