info@bet-experts.nl

Odd van de dag: Aleksandar Mitrovic moet Servië naar A-poule schieten!

Odd van de dag: Aleksandar Mitrovic moet Servië naar A-poule schieten!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Vanavond gaan Noorwegen en Servië in een onderling gevecht uitmaken, wie er bij de volgende editie van de Nations League uitkomt in de A-poule. In het treffen die om 20.45 van start gaat, zullen veel Servische ogen gericht zijn op spits Aleksandar Mitrovic.

Mitrovic begon zijn carrière in zijn vaderland bij eerst Teleoptik en speelde later voor Partizan Belgrado. Na avonturen bij Anderlecht en Newcastle United, belandde de bonkige spits in 2017 bij Fulham. Daar komt hij helemaal tot wasdom. In 176 competitiewedstrijden (Premier League en Championship) scoorde de 28-jarige aanvaller maar liefst 101 doelpunten. Bij het nationale elftal zijn zijn cijfers niet veel minder:49 treffer in 67 interlands.

KLIK OP DE AFBEELDING OM TE CLAIMEN

In deze Nations League wist Mitrovic al vijf keer het net te vinden. Daar hij had gemiddeld 4.5 schot per wedstrijd voor nodig. Alle vier de wedstrijden waarin hij meespeelde, kwam hij boven 2.5 schot per duel uit.

Vier keer op rij voorspelden wij de odd van de dag correct. Kijkend naar de bovenstaande statistieken gaat Bet Experts met deze tip voor nummertje vijf:

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: