info@bet-experts.nl

Odd van de dag: Ajax schiet minstens vier keer op doel in Liverpool!

Odd van de dag: Ajax schiet minstens vier keer op doel in Liverpool!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Vanavond mogen we ons weer opmaken voor een lekker avondje Champions League. Eén van de interessantste affiches die op het programma staat is Liverpool-Ajax. Op Anfield wordt er afgetrapt om 21.00.

Liverpool kent een belabberde seizoenstart. The Reds wonnen weliswaar de strijd om de Community Shield, maar in de competitie verloor het al negen punten in zes duels. Het meest ontluisterd was de nederlaag van vorige week in Champions League. De formatie van coach Jürgen Klopp verloor met maar liefst 4-1 bij Napoli. Afgelopen weekend kwam de verliezend CL-finalist van afgelopen seizoen vanwege het overlijden van Queen Elizabeth niet in actie.

Ajax verkeerd juist wel in de gewenste vorm. De Amsterdammers wonnen -na de nederlaag tegen PSV om de Johan Cruijff-schaal- hun laatste zeven officiële duels. Afgelopen woensdag startte het elftal van coach Alfred Schreuder de poulefase van het miljardenbal met een eclatante 4-0 overwinning op Glasgow Rangers.

Ajax moet vanwege hun aanvalskracht en de wankele verdediging van Liverpool, in staat zijn om minstens vier keer op doel te schieten. Wij tippen daarom een totaal aantal schoten op doel van over 3.5 van de Amsterdammers.

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: