info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, wederom een dubbel!

ODD VAN DE DAG, wederom een dubbel!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Real Madrid – Levante

Dit wordt een duel wat veel doelpunten op zal leveren, ik verwacht dat een aantal toppers bij Real Madrid weer meedoen om toch hun wedstrijd ritme te houden. Real Madrid zag meer dan 2.5 doelpunten in 6 van hun laatste 7 wedstrijden, Levante zag meer dan 2.5 doelpunten in 4 van de laatste 5 wedstrijden. Ook beide teams scoren komt vaak voor bij beide teams. Real Madrid zag beide teams scoren in 5 van de laatste 7 wedstrijden, Levante in 5 van de laatste 5 wedstrijden

Ook de onderlinge ontmoetingen tussen deze twee teams leveren vaak veel doelpunten op, in 6 van de laatste 8 ontmoetingen vielen meer dan 2.5 doelpunten en in 8 van de laatste 10 wedstrijden scoorde beide teams. In 5 van de laatste 6 wedstrijden wist Real Madrid het eerste doelpunt van de wedstrijd te scoren.

Real Madrid is al bekroond tot kampioen maar Levante MOET punten halen om langs Alaves te komen die een wedstrijd meer gespeeld hebben en 2 punten voor staan. Levante staat een vrijwel onmogelijke taak te wachten om degradatie te voorkomen.

FC Zürich – Lausanne-Sport

Zurich is bekroond tot kampioen van de Super League in Zwitserland. Na hun laatste vier wedstrijden enorm knap te winnen van St. Gallen, Basel, Sion en Young Boys verdienen zij het ook om kampioen te worden.

FC Zürich scoort gemiddeld 2.56 doelpunten in hun thuiswedstrijden, Lausanne-Sport krijgt gemiddeld 2 doelpunten tegen in hun uitwedstrijden. Lausanne-Sport heeft het slechtste uit record van de hele competitie, zij wisten uit pas één keer te winnen en speelde vier keer gelijk. Zurich heeft het beste thuis record met 39 punten uit 16 wedstrijden. Ze zijn ook topscorer in eigen huis met 41 doelpunten uit 16 wedstrijden.

Lausanne-Sport speelt net zoals Zürich ook nergens meer voor, wat deze odd nog interessanter maakt. Lausanne-Sport is al zeker van degradatie en zal volgend jaar in de tweede divisie van Zwitserland spelen.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: