info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, met vandaag de highstake op een ploeg uit de hoofdstad van Engeland!

ODD VAN DE DAG, met vandaag de highstake op een ploeg uit de hoofdstad van Engeland!

Nog geen account bij de mannen van Circus.nl? Registreer je dan HIER en profiteer van de free bets en odd boosts!

Fulham vs Coventry City

Fulham wil zondagmiddag op Craven Cottage een nieuwe stap zetten op weg naar de Engelse Championship-kroon tegen Coventry City.

De mannen van Marco Silva staan op het punt om terug te promoveren naar de Premier League na een zwaarbevochten 1-0 overwinning op Middlesbrough, dat op jacht is naar play-offs.

Dat succes op de Riverside bracht de Cottagers 11 punten los van de top van het klassement en ze kunnen nog een grote stap zetten op weg naar het beloofde land door een Coventry ploeg te verslaan die de laatste weken aan het wankelen is.

De hoop van The Sky Blues op een plaats in de top zes hangt aan een zijden draadje na de 2-0 nederlaag in Nottingham Forest midweeks, een tegenslag die betekent dat de mannen van Mark Robins zijn gezakt naar de 12e plaats op de ranglijst en slechts één van hun laatste acht competitiewedstrijden hebben gewonnen.

Fulham heeft het beste thuisrecord in het Championship dit seizoen, met 40 punten uit hun 19 wedstrijden op Craven Cottage tot nu toe, en niet te vergeten dat sterspits Aleksandar Mitrovic dit seizoen al het all-time Championship-doelpuntenrecord heeft verbroken, met maar liefst 37 doelpunten in 36 optredens tot nu toe! Een doelpuntje van de Serviër geeft 1.68 keer je inzet bij BetCity.

Bovendien hebben de koplopers van Silva in 21 van hun 39 wedstrijden in de tweede divisie al minimaal twee keer gescoord en in 12 van hun 19 wedstrijden in eigen huis 2 of meer doelpunten gemaakt.

Dat is een onheilspellend teken voor de ploeg uit Coventry, die er in hun vorige negen wedstrijden in het Engelse Championship niet in slaagden de nul te houden. In vier van hun laatste zeven competitiewedstrijden kregen de bezoekers meer dan twee doelpunten tegen.

Het is ook de moeite waard om erop te wijzen dat Fulham met een marge van twee doelpunten of meer heeft gewonnen in 11 (57.8%) van hun 19 thuiswedstrijden in het Championship deze periode.

Betting tip Fulham – Convetry City

De onderstaande selectie betekend dat we winnen wanneer Fulham met 2 doelpunten of meer wint en dat we geld terug krijgen wanneer Fulham met een marge van 1 doelpunt wint.

Nog geen account bij de mannen van Circus.nl? Registreer je dan HIER en profiteer van de free bets en odd boosts!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: