info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, highstake voor de maandag avond!

ODD VAN DE DAG, highstake voor de maandag avond!

Nog geen account bij Circus? Maak dan hier je account aan en claim €250 aan FREE BETS!

Een vermakelijke Londense derby staat op het programma vanavond als Crystal Palace Arsenal ontvangt op maandag avond!

Crystal Palace

De vorm van Palace is dit jaar vrij goed geweest. Hun enige drie nederlagen in 14 wedstrijden sinds de jaarwisseling waren tegen West Ham (6e), Liverpool (2e) en Chelsea (3e) – een reeks waarin ze de halve finale van de FA Cup bereikten, opklommen naar de 12e plaats op de ranglijst en Man City voor de tweede keer dit seizoen dwarszaten in een 0-0 gelijkspel op Selhurst Park.

Arsenal

Arsenal’s strijd tegen top zes ploegen gaat erg goed, maar hun record tegen ploegen in de onderste helft is zeer indrukwekkend, met 30 punten van de mogelijke 42, alleen nederlagen tegen Everton en Brentford.

Directe concurrent leidt pijnlijk puntverliest

Na Chelsea’s schokkende nederlaag tegen Brentford op zaterdag zou een overwinning voor de Gunners hen tot op slechts twee punten van de Blues brengen, wat een thriller zou kunnen opleveren op Stamford Bridge, waar de twee partijen elkaar later deze maand ontmoeten.

Onderlinge ontmoetingen

Afgezien van een 0-0 gelijkspel in januari vorig jaar is deze wedstrijd meestal zeer vermakelijk. Beide teams scoren in acht van de laatste tien wedstrijden meer dan 2.5 doelpunten in dezelfde acht, in feite eindigden alle acht wedstrijden boven de 3.5 met drie van de eerder genoemde ontmoetingen eindigend in 2-2.

Betting tips & voorspellingen

Met beide teams in goede vorm kunnen we uitkijken naar weer een spannende wedstrijd en er is geen reden waarom het niet de trends van eerdere ontmoetingen kan volgen. Meer dan 2.5 lijkt een mooie bet tegen een odd van 2.11 bij Circus, voor iedereen die naar meer risico opzoek is kan meer dan 3.5 spelen tegen 3.75 keer je inzet bij Circus. Beide teams scoren is mooi geprijsd voor 1.91 bij Circus.

Deze Premier League wedstrijd tussen Crystal Palace en Arsenal wordt gespeeld op 4 Apr 2022 en begint om 21:00. Kijk hieronder voor de odd van de dag. U kunt ook de voorbeschouwing met Bettings tips & voorspellingen voor deze wedstrijd HIER bekijken!

Odd van de dag

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: