info@bet-experts.nl

OCHTEND PICKS, met vandaag China & Australië!

OCHTEND PICKS, met vandaag China & Australië!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Shandong Taishan – Henan Songshan Longmen

Om 12:30 wordt er afgetrapt in het Jinan Olympic Sports Center in Jinan China voor het CFA Super League duel tussen Shandong en Henan.

Ranglijst

Nummer 4 Shandong neemt het op tegen nummer 3 Henan, beide teams spelen goed voetbal de afgelopen wedstrijden. Zo won Shandong 4 van de laatste 6 wedstrijden en Henan verloor slechts één van de laatste 10!

Shandong speelt dit seizoen in eigen huis de sterren van de hemel, na drie thuiswedstrijden hebben ze 9 punten met een doelsaldo van 8 voor en NUL tegen! Ook Henan presteert goed in hun uitwedstrijden, na 3 uitwedstrijden hebben zij 7 punten met een doelsaldo van 5 voor en NUL tegen.

Statistieken

De teams ontmoette elkaar 25 keer eerder, 13 keer won Shandong, 6 keer werd het gelijk en 6 keer won Henan. In 21/25 ontmoetingen vielen meer dan 1.5 doelpunten en in 92% van de ontmoetingen wist Shandong minimaal één treffer te maken. De afgelopen 14 ontmoetingen wist Shandong er minimaal één te maken!

Henan kwam al 14 keer eerder op bezoek in Taishan, ze wisten slechts één keer te winnen. Shandong wist maar liefst 9 keer te winnen. In 13 van de 14 ontmoetingen kwam de onderstaande bet binnen!

St. George Willawong FC – Bayside United

Om 12:30 wordt er afgetrapt in Australië voor een duel in de derde divisie tussen St. George en Bayside United.

St. George is niet voor niets de absolute favoriet in dit duel, zij wisten 9 van de laatste 10 wedstrijden met volle overtuiging en een hele hoop doelpunten te winnen. Bayside aan de andere kon won slechts 1 van hun laatste 4 wedstrijden.

Doelpunten regen

Beide teams zijn niet vies van wat doelpunten, St. George zag meer dan 2.5 doelpunten in 9 van de laatste 9 wedstrijden en Bayside in 4 van de laatste 5 wedstrijden.

Ontmoetingen

De teams ontmoette elkaar 3 keer eerder, 2 keer won St. George en één keer won Bayside. Bayside kwam 2 keer eerder op bezoek bij St. George, 2 keer wist St. George te winnen met 3-2 en 1-0.

COMBINATIE DUBBEL

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: