info@bet-experts.nl

OCHTEND PICKS, met twee singles uit China!

OCHTEND PICKS, met twee singles uit China!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Cangzhou Mighty Lions – Meizhou Hakka

Om 10:30 wordt er afgetrapt in het Cangzhou Stadium in Cangzhou, China voor de wedstrijd tussen Cangzhou Mighty Lions en Meizhou Hakka voor een duel in de CFA Super League.

Laat ik beginnen dat ik de odds niet helemaal snap! Cangzhou begon hun seizoen met een knappe overwinning op Beijing Guoan, ze wisten met 2-1 te winnen. Meizhou Hakka begon het seizoen met een 1-1 gelijkspel tegen Tianjin Jinmen Tiger.

Cangzhou verloor slechts 3 van de laatste 10 wedstrijden en wist er 5 te winnen. Hakka won 4 van de laatste 10 wedstrijden. Ze hebben nu een reeks van vier wedstrijden zonder overwinning.

De teams ontmoette elkaar 6 keer eerder, 5 keer won Cangzhou, 1 keer werd het gelijk en 1 keer won Meizhou Hakka.

Meizhou kwam 3 keer op bezoek in het Cangzhou Stadium, de laatste twee keer won Cangzhou en het werd 1 keer gelijk.

Tianjin Jinmen Tiger – Shenzhen

Om 13:30 wordt er afgetrapt in een stadion wat een hele mond vol is, namelijk het Tianjin Olympic Sports Center Stadium in Tianjin, China.

Tianjin Jinmen Tiger presteert de afgelopen wedstrijden erg goed, ze zijn ongeslagen in de laatste 5 wedstrijden met drie winsten en 2 gelijke spelen. Shenzhen heeft het een stuk lastiger, zij wisten maar drie keer te winnen in hun laatste 10 wedstrijden.

Opvallende statistieken in de head 2 heads hier, de teams ontmoette elkaar 11 keer eerder. De thuisploeg wist maar liefst 8 keer te winnen en het werd 3 keer gelijk. Shenzhen wist nog niet één keer te winnen.

Tianjin Tigers scoorde in de laatste 8 ontmoetingen tegen Shenzhen in 7 van de 8 ontmoetingen.

Tianjin Tigers scoorde in 80% van hun thuiswedstrijden.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: