info@bet-experts.nl

OCHTEND BET, twee keer je inzet op de vrijdag ochtend!

OCHTEND BET, twee keer je inzet op de vrijdag ochtend!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Manly United FC – Sydney FC Academy

Om 11:00 wordt er afgetrapt in het Cromer Park in Sydney, Australië voor de stadsderby tussen Manly United en Sydney FC Academy.

Manly United bevindt zich in een goede vorm, ze wonnen 5 van de laatste 9 wedstrijden en verloren er maar 2. Sydney FC Academy won 4 van de laatste 10 wedstrijden.

Er is één team in de New South Wales NPL die houdt van doelpunten en dat is Sydney FC Academy! Zij zagen meer dan 2.5 doelpunten in 9 van de laatste 10 wedstrijden, daarnaast zagen ze beide teams scoren in 10 van de laatste 10 wedstrijden. Daarnaast heeft Sydney FC in de laatste 12 wedstrijden minimaal één doelpunt tegen gekregen.

Als we gaan kijken naar de vorm van Manly United in eigen huis dan is te zien dat zij erg goed presteren in eigen huis. Ze halen gemiddeld 2.67 punten in hun thuiswedstrijden, dat is enorm veel! Van de laatste 6 thuiswedstrijden wisten zij er 4 te winnen en speelde er 1 met 0-0 gelijk. Manly United scoort gemiddeld 2 doelpunten in eigen huis, Sydney FC krijgt er gemiddeld 2.57 tegen in hun uitwedstrijden.

De twee teams kwamen elkaar 10 keer eerder tegen, 6 keer wist Manly te winnen, 3 keer werd het gelijk en slechts 1 keer wist Sydney FC Academy met de drie punten er vandoor te gaan.

Sydney FC Academy kwam 4 keer eerder op bezoek in het Cromer Park ze wisten daar één keer gelijk te spelen er verloren 3 keer met 2-0, 1-0 en 3-2.

Japan – Ghana

Om 11:55 wordt er afgetrapt op een voor mij onbekende locatie tussen Japan en Ghana voor een oefenduel.

Japan en Ghana zijn elkaar al 3 keer eerder tegen gekomen, 2 keer wist Japan te winnen en één keer wist Ghana te winnen. Dit waren drie oefenduel in 2018, 2013 en 2009, de uitslagen waren 2-0 voor Ghana en 3-1 en 4-3 voor Japan. Wat we kunnen concluderen is dat Ghana in alle drie de ontmoetingen minimaal één keer scoorde!

Japan won 7 van de laatste 10 wedstrijden, de laatste wedstrijd verloren ze 1-0 van Brazilië. Ghana speelt een stuk minder goed de afgelopen weken, ze wonnen 2 van de laatste 10 wedstrijden en verloren er 3.

De vraag is met wat voor teams beide teams op zullen komen dagen, verwacht wordt dat Japan een redelijk A team op zal stellen en Ghana met een B team zal komen. Mocht dit het geval zijn dan verwacht ik minimaal 2 doelpunten van de Japanners. Mochten beide teams met een A team komen dan verwacht ik misschien wel een doelpuntje vanuit Ghana (voor 1.85 keer je inzet bij BetCity).

Ondanks de teams die beide teams opstellingen verwacht ik minimaal 2 doelpunten in de wedstrijd.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: