info@bet-experts.nl

OCHTEND BET, doelpunten ontbijt in Australië!

OCHTEND BET, doelpunten ontbijt in Australië!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

APIA Leichhardt Tigers – MT Druitt Town Rangers FC

Om 11:00 wordt er afgetrapt in Sydney Australië in het Lambert Park de thuisbasis van APIA. De twee teams ontmoette elkaar 6 keer eerder, 5 van de 6 ontmoetingen vielen er meer dan 2.5 doelpunten en in 4 van de 6 ontmoetingen vielen er meer dan 3.5 doelpunten. APIA scoorde in alle zes de duels minimaal één doelpuntje tegen Mt Druitt. Op 16 maart van dit jaar werd het nog 3-5 voor APIA.

APIA zag in 6 van de laatste 7 wedstrijden meer dan 2.5 doelpunten, Mt Druitt zag dit in maar liefst 9 van de laatste 10 wedstrijden. Mt Druitt houdt ook van beide teams scoren, in 8 van de laatste 10 wedstrijden zagen zij beide teams scoren.

Mt Druitt begon het seizoen erg slecht met maar 1 winst uit de eerste 11 wedstrijden. In deze 11 wedstrijden vielen er in totaal maar liefst 54 doelpunten!!

APIA begon het seizoen een stuk beter en bevindt zich op de derde plaats met 12 wedstrijden gespeeld. Uit die 12 wedstrijden wonnen zij er 6, speelde er 3 gelijk en verloren er 3. In deze 12 wedstrijden zagen zij 48 doelpunten!

APIA is de start van het seizoen in eigen huis goed begonnen, ze hebben 4 wedstrijden in eigen huis gespeeld en wonnen er 4 met een doelsaldo van 7 voor en 0 tegen. Ik verwacht dat hier dalijk een aantal doelpuntjes aan toegevoegd gaan worden zowel voor als tegen.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: