info@bet-experts.nl

Nederlandse enclave uit Brugge mag op bezoek bij de hekkensluiter

Nederlandse enclave uit Brugge mag op bezoek bij de hekkensluiter

Vanavond gaat het clubvoetbal weer van start. In België wordt er afgetrapt in Beerschot, waar de thuisploeg Club Brugge op bezoek krijgt.

Beerschot

De hekkensluiter uit Beerschot lijkt degradatie al bijna niet meer te kunnen afwenden. Met 16 punten uit 32 wedstrijd staat de ploeg 16 punten achter op de veilige 16de plek. Het enige geluk van Beerschot is het achterlijke competitie systeem in België, waardoor alle punten van de ploegen door de helft gaan. Ook in de degradatiepoule, voor Beerschot betekent dat dus dat ze nog 8 punten achterstaan i.p.v. 16.

De vorm van Beerschot is niet om over naar huis te schrijven. De laatste 6 wedstrijden werden verloren. In eigen huis haalde de ploeg 7 punten uit de laatste 8 wedstrijden.

Dit seizoen won Beerschot 4 keer, alle 4 de overwinningen werden behaald in eigen huis. Daarnaast werd er 1x gelijkgespeeld en 11 keer verloren in eigen huis.  

Club Brugge

Club Brugge lijkt dit jaar de voornaamste uitdager van Union SG. Doordat de laatste 5 wedstrijden allemaal werden gewonnen is de achterstand met 4 punten geslonken. De achterstand bedraagt nog 5 punten. Deze punten gaan ook in de kampioenspoule door de helft.

Ook buitenshuis is de ploeg van Alfred Schreuder in vorm. Uit de laatste 5 uitwedstrijden werden 13 punten gehaald. In totaal werd er dit seizoen 10x gewonnen, 3x gelijkgespeeld en 3x verloren.

Head-2-Head

Club Brugge en Beerschot hebben 5x eerder tegen elkaar gespeeld. 3x voor de competitie en 2x vriendschappelijk. In Augustus werd het 3-2 voor Brugge. Vorig jaar werd het in de competitie werd het in Beerschot 0-3 voor de bezoekers en wonnen de mannen van Beerschot dan weer juist met 0-1 in Brugge. De oefenwedstrijden eindigden allebei in 1-1.

Extra weetjes

In thuiswedstrijden van Beerschot vielen gemiddeld 2.8 goals

In uitwedstrijden van Club Brugge vielen gemiddeld 3.3 goals

Voorspelling

Meer dan 2,5 goal (1.50)

Doelpunt in beide helften (1.43)

Club Brugge scoort in beide helften (1.83)

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: