info@bet-experts.nl

NBA EXPERT TIP, deze tips MOET je niet missen!!

NBA EXPERT TIP, deze tips MOET je niet missen!!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Boston Celtics vs Milwaukee Bucks
NBA Playoffs semi-final game 1 (0-0)
1 mei 19:00

Vanavond nemen de Celtics het op tegen de Bucks in de TD Garden. Dit is de halve finale in de eastern conference waarbij de nummer twee het opneemt tegen de nummer drie. De Celtics komen de halve finale in na de Nets te hebben uitgeschakeld met een clean sweep (4-0). De Bucks hadden ietsjes meer moeite met de Bulls en komen de halve finale in na een 4–1 zege.

De Celtics werden aan het begin van het seizoen zeer zeker niet genoemd als kanshebber voor de titel, maar sinds de tweede seizoenshelft hebben zij bewezen een waardige kandidaat te zijn. Na de 4-0 overwinning op de Nets zijn zij door sommige zelfs al bestempeld als titelfavoriet. Hiervoor zullen zij echter wel eerst de titelhouders moeten verslaan in deze Series. De Bucks met Giannis Antetokounmpo, die de titel van Finals MVP vorig jaar achter zijn naam mocht zetten, zijn een van de sterkste teams in de league. Giannis kan hoogstpersoonlijk elke wedstrijd naar zijn hand zetten en als hij op stoom is, is hij bijna niet te verdedigen.

De Celtics zullen dus hun handen vol hebben aan Giannis, maar zij hebben zelf ook een superster duo staan in Jayson Tatum en Jaylen Brown. Zij zijn momenteel waarschijnlijk het beste backcourt in de league. De Bucks missen in de eerste wedstrijd in ieder geval Khris Middleton, hij is een van de belangrijkste spelers van de Bucks en zal zeker gemist worden. De Celtics beschikken over een roster zonder blessures, inclusief Rob Williams. De Celtics en de Bucks zijn allebei een van de meest complete teams in de league. Zowel offensief als defensief. De Celtics beschikken over onlangs uitgeroepen DPOY (defensive player of the year) Marcus Smart, maar ook de Bucks hebben een All-Defensive Point Guard in Jrue Holiday.

Al met al belooft de series tussen de Celtics en de Bucks een hele mooie te worden, waarbij de winnaar van deze series zomaar ineens de winnaar van de titel zou kunnen zijn.

Tips van deze wedstrijd

Ik verwacht veel vuurwerk van deze wedstrijd met veel interessante match-ups. Tussen Giannis vs Tatum en Holiday vs Smart. Ik verwacht dat Giannis voornamelijk Tatum zal verdedigen als de Celtics aanvallen en Smart zal Jrue Holiday op zich nemen als de Bucks aanvallen. Dit heeft twee dingen tot gevolg. Veel kansen voor Jaylen Brown en Jrue Holiday die een lastige offensieve avond tegemoet gaat. Er is een interessante special: “Jaylen Brown of Jrue Holiday scoort meer punten”. Ik verwacht dat deze naar Jaylen Brown zal gaan, met een Playoff gemiddelde van 22 punten ten opzichte van Jrue Holiday met 16 punten. Hiernaast verwacht ik door de druk op Jayson Tatum van Giannis, dat hij de bal vaak zal afspelen. Tatum wordt momenteel gezien als een van de beste spelers, hij zal dus geen makkelijke schoten krijgen. Ik verwacht hierom dat de bal vanuit Tatum zijn handen vaak naar degene zal gaan die het punt zal maken voor de Celtics en hierom dat hij meer dan 5,5 assists heeft, tegen een odd van 1.7.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: