info@bet-experts.nl

NBA EXPERT TIP, spannende serie tussen de Grizzlies en de Timberwolves!

NBA EXPERT TIP, spannende serie tussen de Grizzlies en de Timberwolves!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Memphis Grizzlies vs Minnesota Timberwolves
NBA Playoffs game 5 (series tied 2-2)
27 april 01:30

Vannacht nemen de Grizzlies het op tegen de Timberwolves. Memphis dat een zeer goed seizoen achter de rug heeft ging de Playoffs in vanuit de tweede plek in de western conference met 56 wins. Minnesota heeft ook een verassend seizoen achter de rug en wist met een knappe overwinning op de Clippers via het Play-In tournament zich te kwalificeren voor de Playoffs.

De Grizzlies met Ja Morant in de hoofdrol zijn een zeer sterk team dat heeft bewezen ook zonder de sterspeler goed functioneert, zij gingen in de regular season 20-5 zonder Morant. Spelers zoals Desmond Bane en Jaren Jackson Jr wisten dit seizoen zichzelf te ontpoppen. Desmond Bane was zelfs de derde beste driepunt schieter van dit seizoen. De Timberwolves zijn zoals Grizzlies ook een gevaarlijk jong team. Met Anthony Edwards en Karl-Anthony Towns hebben zij twee lottery picks uit de draft. Towns heeft dit seizoen een knappe 25 punten en 10 rebounds als gemiddelde.

De series tussen de Grizzlies en Timberwolves is misschien wel de meest aan elkaar gewaagde serie uit de eerste ronde van de NBA Playoffs. Het staat 2-2 en de series kan gewonnen worden door beide teams. De Timberwolves blijken een lastig team te zijn om te verslaan en zijn ook defensief erg sterk.

Tips van deze wedstrijd

De vijfde wedstrijd in deze series is een cruciale voor het verdere verloop van de series. De ploeg die deze wedstrijd maar zich toe weet te trekken hoeft nog maar 1 wedstrijd te winnen om door te gaan. De Timberwolves zullen er defensief alles aan doen Ja Morant te stoppen maar zijn playmaking en vaardigheid om andere in een scoringspositie te zetten is zo goed dat hij altijd wel zijn stempel op de wedstrijd weet te drukken. In de 4 wedstrijden die er zijn geweest in deze series heeft hij 3 keer een double-double weten te behalen. Ik verwacht dat dit hem weer zal lukken deze wedstrijden, tegen een mooie odd van 1.64. Hiernaast verwacht ik dat Towns agressief zal zijn in de paint en zal proberen met zijn lengte en kracht te domineren. Het is voor het team belangrijk dat hij zowel defensief als offensief veel rebounds weet te pakken en ervoor kan zorgen dat de Timberwolves wel tweede kansen krijgen en de Grizzlies niet. Hij heeft de laatste 4 wedstrijden in deze series 3 keer meer dan 10.5 rebounds gepakt en verwacht dat hem dit ook vannacht weer zal lukken, tegen een mooie odd van 1.93.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: