info@bet-experts.nl

NBA BET VAN DE NACHT, kan Denver de comeback inzetten vanavond?!

NBA BET VAN DE NACHT, kan Denver de comeback inzetten vanavond?!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Denver Nuggets vs Golden State Warriors
NBA PlayOffs
Vrijdag 22 april 04:00

De warriors uit San Francisco leiden de series met 2-0 en hebben een ideale uitgangspositie in de wedstrijd tegen de Nuggets vannacht. De laatste twee wedstrijden werden ruim gewonnen door de warriors en zij lijken op koers te zijn naar een gemakkelijke eerste ronde van de NBA Playoffs.

Echter zullen de Nuggets ze het niet gemakkelijk gaan maken. Zij zullen er alles aan doen om deze derde wedstrijd uit de series naar zich toe te trekken, maar lukt het Nikola Jokic om op te boksen tegen het scorende vermogen van Curry, Thompson en Poole. Deze drie waren in de laatste ontmoeting goed voor 83 punten!

Jokic kan niet rekenen op deze ondersteuning van zijn ploeggenoten. De MVP van afgelopen seizoen staat er grotendeels alleen voor door blessures van Jamal Murray en Michael Porter Jr. Als de Nuggets vannacht kans willen maken tegen het scherp schietende Golden State zullen zij agressief moeten zijn op het glas en veel rebounds moeten pakken zodat zij op de fastbreak wat easy buckets kunnen pakken en Golden State geen onnodige tweede kansen geven als zij een schot missen. En zullen zij zelf ook met scherp moeten schieten.

Ik verwacht veel van Jokic deze wedstrijd, hij zal zijn MVP seizoen niet zomaar naast zich neer kunnen leggen en zal ook een run willen maken in de Playoffs. Zijn teammates zullen veel kansen krijgen omdat Jokic vaak twee verdedigers naar zich toe zal trekken.

Tips van deze wedstrijd

Uit de laatste 6 ontmoetingen staat het 3-3 onderling. Een win van Denver zit er dus echt aan te komen, ook nu zij het thuisvoordeel hebben. Maar in de Playoffs kan het alle kanten uit en kan er niet met zekerheid gezegd worden dat de Nuggets deze wedstrijd naar zich toe gaat trekken. Jokic zal deze wedstrijd zichzelf van zijn beste kant willen laten zien. De bookmakers zijn hier op ingesteld en geven de over/under op player specials van Jokic op een erg hoge score. Hier zit veel risico aan. De Nuggets zullen er alles aan doen de drie scherpschutters van de Warriors zo goed mogelijk te verdedigen. Dit zorgt voor ruimte voor Andrew Wiggins achter de drie punt lijn. Er is een mooie odd voor Wiggins over 1.5 drie punters. Dit is hem de laatste 5 wedstrijden 4 keer gelukt. Ik verwacht dat Wiggins meer dan 30 minuten zal spelen vannacht en genoeg mogelijkheden zal krijgen achter de driepunt lijn. Als hij er vroeg een kan maken zullen er vanzelf meer volgen deze wedstrijd. Ben dus voorzichtig met het spelen op een winnende ploeg vanavond en de player specials op Jokic. Deze zijn vannacht erg risky.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: