info@bet-experts.nl

NBA BET VAN DE NACHT, New Orleans Pelicans vs Phoenix Suns!

NBA BET VAN DE NACHT, New Orleans Pelicans vs Phoenix Suns!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

New Orleans Pelicans vs Phoenix Suns
NBA PlayOffs game 3 (1-1)
Zaterdag 23 april 03:30

De Pelicans nemen het vannacht op tegen de Suns in het Smoothie King Center in New Orleans. De series staat gelijk met 1-1 wat volgens vele al een grote verrassing is.

De Suns kwamen de Playoffs in als de grote favoriet om alles te winnen. Zij kwamen met het beste record van de NBA en als het eerst geplaatste team uit de western conference uit de regular season. Nadat zij de Finals tegen Bucks vorig jaar niet wisten te winnen zijn zij dit jaar nog gebrander de titel naar zich toe te trekken. De Pelicans wisten zich echter tegen de verwachtingen in via het Play-In tournament te plaatsen voor de Playoffs als de 8th seed. Door knappe overwinningen op de Clippers en de Spurs mogen zij het nu laten zien tegen de grote favoriet, de Suns. Game 1 werd vrij gemakkelijk gewonnen door de Suns, maar in Game 2 zorgde de Pelicans voor een verrassing. Nadat de Suns hun sterspeler, Devin Booker, in de rust verloren aan een hamstringblessure lag de wedstrijd open. Booker, die voor rust al 31 punten wist te scoren, viel weg. En hiermee veel scorend vermogen voor de Suns. De Pelicans lieten er geen gras over groeien en trokken de wedstrijd naar zich toe. Zij wonnen de tweede wedstrijd vrij gemakkelijk.

In de regular season wisten de Suns van de laatste 3 ontmoetingen er 2 te winnen. Echter zijn de Pelicans een gedegen tegenstander geworden, ook zonder Zion Williams die al het hele seizoen afwezig is door blessures. Brandom Ingram is sinds kort weer terug van blessureleed en speelt inmiddels weer als vanouds. Hij scoorde in de laatste ontmoeting 37 punten schoot 62% van het veld. En ook CJ McCollum, de voormalige sidekick van Damian Lillard, is een betrouwbare speler voor de Pelicans en scoort gemiddeld ruim boven de 20 punten. Met Big man Jonas Valanciunas kunnen de Pelicans ook rekenen op veel rebounds en kunnen zij de suns domineren in de paint. Valanciunas pakt gemiddeld 19 rebounds deze series en is hiermee de beste rebounder tot nu toe in de Playoffs.

Bij de Suns zal er, door het wegvallen van Booker, veel druk komen te liggen op de point god Chris Paul. Hij wil kostte wat het kost dit jaar de titel winnen. In zijn indrukwekkende carrière heeft hij bij veel super teams gespeeld, maar nog nooit een titel kunnen winnen. De tijd wacht echter niet op Paul want hij wordt over twee weken 37. Dat betekent dat dit zomaar de laatste serieuze kans op een titel kan zijn voor hem. De Point god leidt de NBA in assists en kan als geen zijn teamgenoten vinden.

Tips van de wedstrijd

Ik verwacht dat Jonas Valanciunas een grote rol zal spelen in de wedstrijd vannacht tegen de Suns. Omdat de Suns geen Big man hebben die is opgewassen tegen de dominantie van Valanciunas. Daarom verwacht ik dat hij met gemak een double-double gaat halen. Dit lukte hem de vorige twee ontmoetingen twee keer. Voor de Pelicans verwacht ik in deze thuiswedstrijd ook een goede prestatie van CJ McCollum. Hij schiet tijdens de Playoffs 50% van achter de driepunt lijn met gemiddeld 4,5 gemaakte driepunters per wedstrijd. Ik verwacht daarom dat hij vannacht meer dan 2,5 drie punters zal scoren en hij samen met Brandon Ingram het scorende vermogen zal verzorgen voor de Pelicans.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: