info@bet-experts.nl

Nachtkraker:  Van de Zandschulp treft Medvedev in Cincinnati!

Nachtkraker:  Van de Zandschulp treft Medvedev in Cincinnati!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

In de 16de finale van het Masterstoernooi in Cincinnati treft Botic van de Zandschulp de nummer één van de wereld Daniil Medvedev. Het duel op het Amerikaanse hardcourt staat gepland om 02.15 Nederlandse tijd.

Van de Zandschulp staat momenteel 24ste op de wereldranglijst; hoger stond de Veenendaler nog nooit. In de vorm van zijn leven steekt hij echter niet. De laatste tijd wisselt de Nederlander uitstekende overwinningen af met een aantal kansloze nederlagen. Zo won hij de afgelopen weken o.a. knap van Kecmanovic (ATP:36) en Cressy (ATP:32), maar verloor hij op dramatische wijze van Davidovich Fokina (ATP:37) en Cameron Norrie (ATP:11).

Medvedev leek de uitsluiting van deelname aan Wimbledon goed verteert te hebben. Zo won de Rus het toernooi in het Mexicaanse Los Cabos en deed dat met uitstekend tennis. Vorige week verloor hij echter toch wel verrassend van de Australische rebel Nick Kyrgios.

Van de Zandschulp en Medvedev speelden twee keer eerder tegen elkaar. De mondiale nummer één won beide wedstrijden eenvoudig. Bet Experts verwacht dat dit vandaag niet anders zal zijn. Een odd van 1.58 op een overwinning in straight sets voor de Rus vinden wij bijzonder hoog. 

Tip: Medvedev to win 2-0

Tekst: Bas Campbell

Tip: Jasper

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: