info@bet-experts.nl

Nachtkraker: Op reis naar Argentinië!

Nachtkraker: Op reis naar Argentinië!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Sarmiento – Boca Juniors

Om 21:30 wordt er afgetrapt in Estadio Eva Peron onder leiding van Facundo Tello voor het duel tussen Sarmiento en Boca Juniors.

Beide ploegen presteren de afgelopen weken erg goed, alleen Boca is dit seizoen en vooral de laatste weken niet te stoppen. Boca Juniors wist maar liefst 9 van hun laatste 10 wedstrijden te winnen.

De teams ontmoette elkaar 4 keer eerder, 3 keer won Boca en 1 keer werd het gelijk. Door de huidige vorm en de onderlinge ontmoetingen verwacht Bet Experts niks minder dan minimaal één punt voor de mannen in het Blauw Geel!

River Plate – Platense

Later vanavond om klokslag half 3 wordt er afgetrapt voor wederom een duel in de Liga Profesional tussen nummer 4 River Plate en nummer 13 Platense. River Plate heeft hun vorm weer een beetje teruggevonden, ze wonnen 4 van de laatste 5 competitite wedstrijden.

Platense aan de andere kant won niet één van hun laatste 5 competitie wedstrijden.

Ook de onderlinge duels zijn duidelijk, de teams ontmoette elkaar 5 keer eerder. Simpel, 5 keer wist River Plate te winnen. In eigen huis wisten ze 3 van de 3 duels tegen Platense minimaal 2 doelpunten te maken.

Vanwege de bovenstaande statistieken verwacht Bet Experts ook vannacht weer een sterk optreden van de ploeg van Marcelo Gallardo.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: