info@bet-experts.nl

Nachtkraker: Met vannacht een rondje Uruguay & Mexico!

Nachtkraker: Met vannacht een rondje Uruguay & Mexico!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Gister voor de tweede keer op een rij succesvol, vanavond proberen we het nog een keer met een dubbel!

Albion FC (URU) – Nacional de Montevideo

Een stadsderby tussen Albion FC & Nacional wordt om 0:00 afgetrapt in Montevideo onder leiding van Javier Burgos.

Nacional begon uitstekend aan het seizoen met 6 winstpartijen, de laatste paar weken gaat het echter erg stroef. Nacional staat momenteel op de virtuele 3de plek, ze hebben we één wedstrijd minder dan nummer 2 gespeeld.

Nacional heeft de laatste 5 wedstrijden niet één wedstrijd weten te winnen, ze speelde 4 keer gelijk en verloren één keer.

Met de komst van topspits Luis Suarez twee maanden geleden bij Nacional zijn ze eigenlijk te goed voor hun eigen competitie. Bet Experts verwacht dat Nacional vanavond met Luis Suarez hun vorm terug weet te vinden, de winst pakt en minimaal twee keer weet te scoren.

Toluca – Santos Laguna

Om 02:00 wordt er afgetrapt in Toluca, Mexico in het Estadio Nemesio Diez onder leiding van Diego Montano voor een play off wedstrijd tussen Toluca en Santos Laguna. Een belangrijke wedstrijd dus!

Beide teams presteren de laatste tijd erg goed en houden van doelpunten. Ze zagen beide in 4 van de laatste 5 wedstrijden meer dan 2.5 doelpunten.

De meest recente 20 ontmoetingen liggen niet ver van elkaar af, 6 keer wist Toluca te winnen, 7 keer werd het gelijk en 7 keer wist Santos te winnen.

Santos kwam al 19 keer eerder in de historie op bezoek bij Toluca in 17 van deze 19 ontmoetingen vielen er minimaal 2 treffers. In 8 van de laatste 8 ontmoetingen vielen er zelfs meer dan 2.5 doelpunten.

Bet Experts verwacht vannacht wederom een leuke wedstrijd, met kaarten, doelpunten en een flinke strijd.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: