info@bet-experts.nl

NACHTKRAKER: Met vandaag Mexico & Peru!

NACHTKRAKER: Met vandaag Mexico & Peru!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Carlos A. Manucci – Ayacucho

Om 02:00 wordt er afgetrapt in Peru voor de nachtkraker tussen Carlos A. Manucci en Ayacucho de nummer 15 en 17 van de ranglijst.

Beide teams zijn dit seizoen niet vies van wat treffers, ze zagen beide in 5 van de laatste 7 wedstrijden meer dan 2.5 doelpunten. Carlos Manucci zag beide teams scoren in 6 van de laatste 7 wedstrijden en Ayacucho in 5 van de laatste 7.

De teams ontmoette elkaar al 7 keer eerder, slechts 1 keer wist Manucci de drie punten mee naar huis te nemen, 3 keer werd het gelijk en 3 keer won Ayacucho.

Ayacucho kwam al 2 keer eerder op bezoek in het Estadio Mansiche in Turjillo, Peru. Het werd 2 keer gelijk; uitslagen waren 1-1 en 4-4.

Bet Experts verwacht vannacht wederom een duel waarin beide teams minimaal één treffer weten te maken.

KLIK OP DE AFBEELDING OM TE CLAIMEN!

Querétaro – Cruz Azul

Net na middernacht wordt er afgetrapt in een vrouwen duel in de Liga MX in Mexico tussen Querétaro en Cruz Azul.

Ondanks dat beide teams weinig doelpunten zien de laatste wedstrijden ligt de value hier vannacht op slechts 2 treffers in de wedstrijd.

De teams ontmoette elkaar 5 keer eerder, 2 keer won de thuisploeg, 1 keer werd het gelijk en 2 keer won Cruz Azul. In 4 van deze 5 ontmoetingen vielen er minstens 2 doelpunten.

Cruz Azul kwam al 2 keer eerder op bezoek, 2 keer wonnen ze met 2-1 de wedstrijd. Bet Experts verwacht ook vannacht dat er minimaal 2 treffers gescoord zullen worden.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: