info@bet-experts.nl

Nachtkraker: Met het super talent Alcaraz op Indian Wells!

Nachtkraker: Met het super talent Alcaraz op Indian Wells!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Alleen 24+) (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Rond 02:00 vannacht zal de bal gaan vliegen op het Centre Court in Indian Wells voor het duel tussen de Spanjaard Carlos Alcaraz (2) en Engelsman Jack Draper (56).

De jonge Spanjaard lijkt zijn top vorm weer terug gevonden te hebben na een korte dip aan het einde van 2022 waar hij geblesseerd raakte. Hij kwam in Februari terug op de tour en won meteen de ATP in Buenos Aires, vervolgens verloor hij de finale van de ATP van Rio de Janeiro tegen Cameron Norrie.

Alcaraz schakelde dit toernooi de Australiër Kokkinakis uit in straight sets, hetzelfde deed hij de volgende ronde met Griekspoor.

Klik op de afbeelding om te claimen!

Jack Draper Speelt zijn tweede toernooi van dit jaar, het eerste toernooi wat hij speelde was de Grand Slam van Australië waar hij in de eerste ronde onderuit ging tegen landgenoot van Alcaraz, Rafael Nadal. In Indian Wells heeft hij Riedl, Evans en Murray alle drie knap in straight sets verslagen.

De laatste keer dat deze twee talenten elkaar ontmoette was vorig jaar in Basel, Zwitserland. Toen won Carlos met 2-1, het werd 3-6, 6-2 en 7-5.

Bet Experts verwacht dat Alcaraz net een stapje te hoog gegrepen is in de huidige vorm waarin Carlos zich bevindt. Vandaar dat Bet Experts verwacht dat Carlos Alcaraz de wedstrijd met een verschil van minimaal 4 games zal winnen tegen een odd van 1.58.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: