info@bet-experts.nl

Nachtkraker: Met een CONCACAF Champions League duel!

Nachtkraker: Met een CONCACAF Champions League duel!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Alleen 24+) (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Om 03:30 vannacht wordt er afgetrapt in Los Angeles, Amerika in het Banc of California Stadium voor het CONCACAF Champions League duel tussen de Amerikanen van Los Angeles FC en de Costa Ricanen van LD Alajuelense.

Het eerste duel wat werd gespeeld in Alajuela, Costa Rica eindigde in een “jantje” voor de mannen van Los Angeles FC. De spits Denis Bouanga scoorde maar liefst een zuivere hattrick. Hij scoorde namelijk drie keer in de tweede helft.

Klik op de afbeelding om te claimen! (Alleen 24+) (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Beide teams zijn niet vies van wat doelpunten, Los Angeles zag meer dan 2.5 doelpunten in 6 van hun laatste 6 duels. Alajuelense zag meer dan 2.5 doelpunten in 6 van de laatste 8 duels.

Het beloofd een open duel te worden waar Alajuelense volle bak op de aanval zal moeten. Verwacht wordt dat Los Angeles minimaal twee keer zal scoren (voor @1.50 keer je inzet). Door ruimtes in de gatenkaas verdediging van de ploeg uit Costa Rica.

Voor de nachtkraker heeft Bet Experts echter gekozen voor minimaal drie treffers in dit duel. Hiermee bouwen we wat zekerheid in mocht Los Angeles de wedstrijd niet 100% serieus meer nemen, aangezien ze de wedstrijd beginnen met een 3-0 voorsprong.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: