info@bet-experts.nl

Nachtkraker: Met een Colombiaanse kraker in speelronde 4!

Nachtkraker: Met een Colombiaanse kraker in speelronde 4!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Alleen 24+) (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Vannacht om 03:00 wordt er afgetrapt in het Estadio Manuel Murillo Toro in Ibague in Colombia voor speelronde 4 tussen Deportes Tolima en Millonarios.

Na 9 wedstrijden bevindt Tolima zich op de 9de plek met 13 punten, ze wonnen 3 wedstrijden, speelde er 4 gelijk en verloren er 2 met een doelsaldo van 11 voor en 11 tegen.

Millonarios staat 5 plekken hoger met 8 wedstrijden gespeeld staan zij met 17 punten op de 4de plek. Ze wonnen 5 wedstrijden speelde er 2 gelijk en verloren er slechts één.

Beide teams hebben een goede recente vorm, Tolima verloor hun laatste 5 wedstrijden niet, Millonarios verloor slechts 2 van hun laatste 10 wedstrijden.

De teams ontmoette elkaar 20 keer eerder, 8 keer won Tolima, 9 keer werd het gelijk en slechts 3 keer wist Millonarios te winnen. !!Tolima is al 14 wedstrijden op een rij ongeslagen tegen Millonarios!! De laatste 4 keer dat Millonarios op bezoek kwam verloor Tolima niet, het werd 2 keer gelijk en ze wisten 2 keer te winnen. De laatste ontmoeting was vorig jaar november waar Tolima met 1-0 wist te winnen in eigen huis.

Bet Experts verwacht vannacht wederom een wedstrijd waarin Tolima niet zal verliezen net zoals in de voorgaande 14 ontmoetingen voor een mooie quotering van 1.48 keer je inzet! Wil je meer risico voeg Tolima minimaal één keer scoren er aan toe voor een gecombineerde quotering van 1.70!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: