info@bet-experts.nl

Nachtkraker: Met Alacranes de Durango tegen Pumas Tabasco naar twee op een rij!

Nachtkraker: Met Alacranes de Durango tegen Pumas Tabasco naar twee op een rij!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Alleen 24+) (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Om klokslag middernacht trappen ze af in Mexico waar de lokale tijd dan 17:00 is tussen Alacranes de Durango en Pumas Tabasco voor speelronde 12.

De thuisploeg bevindt zich op de één na laatste plek op de ranglijst, ze wisten 10 punten te verzamelen in 11 wedstrijden met een doelsaldo van 12 voor en 20 tegen. Tabasco staat op de 8ste plek met slechts 15 punten na 11 wedstrijden.

Beide teams bevinden zich in een slechte vorm, Durango won slechts één van hun laatste 5 wedstrijden en Tabasco won niet één van hun laatste 5 wedstrijden.

Durango presteert in eigen huis niet slecht, ze wonnen 2 van hun laatste 3 thuiswedstrijden. In alle 5 hun thuiswedstrijden vielen er minimaal 2 doelpunten. In 3 van de 5 wedstrijden vielen er zelfs minimaal 3.

Klik op de afbeelding en claim!

Tabasco verloor slechts 1 van hun 5 uitwedstrijden, dat was met 3-1 van CD Tapatío. In 4 van hun 5 uitwedstrijden vielen er minimaal twee treffers. In 3 van de 5 vielen er zelfs minimaal drie. De laatste uitwedstrijd eindigde in een droge brilstand.

Deze twee teams ontmoette elkaar slechts één keer eerder, dat was vorige zomer op 10 augustus. Toen wist Pumas Tabasco met 2-1 te winnen ondanks dat ze in de 61ste minuut een rode kaart ontvingen.

Bet Experts verwacht vannacht wederom een wedstrijd waar twee teams zullen moeten strijden om hun vorm terug te vinden. Verwacht wordt dat er minimaal twee treffers zullen vallen, om de odd iets hoger te maken gaan wij voor Asian Total Over 2 voor @1.50 keer je inzet!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: