info@bet-experts.nl

Nachtkraker: Mazatlán – Club León!

Nachtkraker: Mazatlán – Club León!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Alleen 24+) (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Vannacht om 04:05 wordt er afgetrapt voor speelronde 12 van de Liga MX, Clausara in Mexico! De huidige nummer laatst Mazatlán neemt het op tegen nummer 5 Club León!

Mazatlán staat na 11 speelronden al ver onderaan met slechts 4 schare punten na maar liefst 11 wedstrijden, ze wonnen slechts één duel, speelde er één gelijk en verloren er maar liefst 9 met een doelsaldo van 13 voor en 28 tegen.

Mazatlán zag meer dan 2.5 doelpunten in 8 van zijn laatste 10 wedstrijden. In 5 van de 6 thuiswedstrijden zagen ze meer dan 2.5 doelpunten, de laatste wedstrijd was de enige wedstrijd die onder de 2.5 doelpunten eindigde.

Een opvallender statistiek bevindt zich in de onderlinge ontmoetingen, in 8 van de laatste 8 ontmoetingen vielen er namelijk meer dan 2.5 doelpunten. In 8 van de laatste 10 ontmoetingen wisten beide teams te scoren.

Club Leon presteert uitstekend de laatste weken, ze wonnen maar liefst 7 van hun laatste 9 wedstrijden. De laatste wedstrijd wonnen ze knap met 4-1 van Santos Laguna in eigen huis!

Bet Experts verwacht vannacht wederom een leuk duel waarin het krachtsverschil duidelijk zal worden in het doelpuntentotaal.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: