info@bet-experts.nl

Nachtkraker: dubbeltje voor de maandagnacht!

Nachtkraker: dubbeltje voor de maandagnacht!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Deportivo Cuenca – Delfín SC

Om 02:00 wordt er afgetrapt in Ecuador voor een duel in de LigaPro Primera A tussen nummer 7 Deportivo Cuenca en nummer 10 Delfin SC.

De teams ontmoette elkaar 19 keer eerder, Delfin scoorde in 17 van al deze ontmoetingen. Delfin kwam 9 keer eerder op bezoek in het Alejandro Serrano Aguilar, zij wisten in alle 9 deze ontmoetingen minimaal één treffer te maken.

Mazatlan FC – Tigres UANL

2 uur later vannacht wordt er afgetrapt in Mexico voor een duel onder de dames in de Liga MX tussen nummer 13 Mazatlan en nummer 5 Tigres UANL.

Tigres won hun laatste vier wedstrijden, Mazatlan won slechts 2 van hun laatste 10 wedstrijden. De teams ontmoette elkaar 10 keer eerder, 2 keer werd het gelijk en 8 keer won Tigres.

Ze kwamen vijf keer eerder op bezoek bij Mazatlan, 4 keer eindigde de ontmoetingen in een wedstrijd waar doelpunten als warme broodjes over de toonbank gingen.

De vorige ontmoetingen eindigde in 2-4, 1-4, 3-3, 0-1 en 1-5. Tigres wist in alle vijf de ontmoetingen in de eerste helft te scoren, in 4 van de 5 ontmoetingen wonnen ze voor rust!

Door deze twee weddenschappen te combineren kan je morgen wakker worden met 2.07 keer je inzet, speel jij mee?

Tip: Delfin to score, Tigres UANL to win HT

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: