info@bet-experts.nl

NACHTKRAKER: De geschiedenis herhaalt zichzelf in Ecuador!

NACHTKRAKER: De geschiedenis herhaalt zichzelf in Ecuador!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Voor de nachtkraker reizen we vannacht af naar Zuid-Amerika, namelijk Ecuador. Daar spelen de nummer 11 en 12 tegen elkaar. Beide zijn het seizoen matig begonnen en hebben 5 punten verzameld na 4 wedstrijden. We trappen af om 02:00 in Estadio Bellavista in Ambato, Ecuador.

Mushuc Runa een team wat regelmatig meedraait met de bovenste plekken in de hoogste divisie in Ecuador is dit seizoen wat minder begonnen, toch verloren zij slechts 2 van hun laatste 8 wedstrijden. De twee verlies partijen waren tegen twee erg goeie tegenstanders -niet gek dat ze deze verloren dus.

Orense SC won slechts drie van de laatste 10 wedstrijden en spelen erg matig voetbal, ze verloren de laatste wedstrijd met 2-1 in eigen h uis tegen Independiente del Valle.

De twee teams ontmoette elkaar 9 keer eerder, 5 keer wist Mushuc te winnen, 4 keer werd het gelijk en Orense wist nog niet één keer met de drie punten in de tas naar huis te gaan. De teams ontmoette elkaar vier keer eerder in Estadio Bellavista, de twee meest recente ontmoetingen eindigde beide in een brilstand, de twee ontmoetingen daarvoor won Mushuc met 3-0 en 1-0. Orense wist dus nog niet één doelpunt te maken uit bij Mushuc.

Bet Experts denkt dat de geschiedenis zich zal herhalen kijkende naar de recente vorm van beide teams. Dit hoort een zekerheidje te zijn en moet je zeker niet missen!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: