info@bet-experts.nl

Nachtkraker: Club América klaart het klusje!

Nachtkraker: Club América klaart het klusje!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Club América – Puebla

Om 03:00 wordt er afgetrapt in Estadio Azteco in Mexico City voor het Play Off duel tussen Club América en Puebla. De heenwedstrijd eindigde in een totale overklassing van América op Puebla. De eindstand in Puebla was maar liefst 1-6 voor de bezoekers.

Onderlinge duels tussen deze ploegen eindigen vrijwel altijd in een doelpunten festijn. In 5 van de laatste 5 ontmoetingen wisten beide teams te scoren. Puebla kreeg minimaal één treffer om de oren in de laatste 14 ontmoetingen. De laatste 3 ontmoetingen ging Club América met de drie punten ervandoor.

De teams ontmoette elkaar al 1 keer eerder deze maand, toen nog in de competitie. Club America won ook toen met 2-1 op bezoek bij Puebla.

De thuisploeg bevindt zich in een uitstekende vorm, ze wonnen 8 van hun laatste 10 wedstrijden, Puebla slechts 3 van hun laatste 10.

Ondanks dat de wedstrijd eigenlijk al gespeeld is voordat deze begint verwacht Bet Experts toch een gedreven thuisploeg die voor de ogen van een kleine 100.000 toeschouwers de wedstrijd niet zomaar zal laten lopen!

Minimaal twee treffers voor de thuisploeg en we worden met een groene betslip wakker op zondag!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: