info@bet-experts.nl

NACHTBET, twee hele sterke picks maken meer dan 2 keer je inzet!

NACHTBET, twee hele sterke picks maken meer dan 2 keer je inzet!

Nog geen account bij BetCity.nl?! Maak nu snel je transfertje en claim jouw €20 FREE BET via DEZE LINK!

Doordat jullie weer lekker actief waren op het telegram kanaal verdienen jullie ook vandaag weer een nachtbetje. In de VIP sectie op telegram zijn nog 2 andere gedeeld! Interesse in de VIP? Stuur ons een bericht op telegram of Instagram! Op naar de beredenering achter de tips!

Tampa Bay Lightning – Edmonton Oilers

Vandaag met de AHL & de NHL. Allereerst beginnen we om 01:30 in de NHL met de wedstrijd Tampa Bay Lightning – Edmonton Oilers, dit beloofd een mooie wedstrijd te worden! Tampa Bay Lightning won 7 van hun laatste 10 wedstrijden, ze verloren nipt van Colorada, na penalties van Vegas Golden Knights en ze gingen er hard af tegen de Anaheim Ducks. Al met al twee nederlagen die op pech aankwamen en één verlies waar ze slecht speelde. Ook de Edmonton Oilers bevinden zich in een goede vorm, zij wisten 6 van hun laatste 10 wedstrijden te winnen, voor het verlies van gisteren wonnen ze 5 wedstrijden op een rij. Ik heb de wedstrijd van gister zitten kijken en daarin waren ze erg zwak. Ze verloren maar liefst met 7-3 in eigen huis van de mannen uit Minnesota. De teams ontmoette elkaar al 9 keer eerder in Tampa Bay, 8 keer won Tampa Bay in reguliere speeltijd en maar 1 keer wist Edmonton Oilers de wedstrijd te winnen, dan moeten we een stuk terug de tijd in, dit was namelijk op 10 december 2009!! Ik verwacht zelfs dat Tampa Bay vanavond in reguliere speeltijd de 3 punten pakt (meer risico).

San Jose Barracuda – Bakersfield Condors

Om 04:00 begint de wedstrijd in de AHL (tweede divisie in Amerika) tussen de nummer uit de Pacific Division die het opneemt tegen de nummer 16 van de Western Conference. De teams ontmoette elkaar 20 keer eerder. De laatste 10 ontmoetingen bij San Jose Barracuda thuis eindigde met beide teams die er minimaal 2 scoorde. Beide teams bevinden zich in een slechte vorm, vooral het thuis team San Jose Barracuda heeft het erg moeilijk. Zij wonnen maar 1 van hun laatste 10 wedstrijden, wel wisten ze er vaak twee te scoren. Ik verwacht vannacht (bijna ochtend) dat Bakersfield Conders de winst zal pakken, maar dat beide teams er wel minimaal 2 scoren.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: