info@bet-experts.nl

NACHTBET, met vannacht de CONMEBOL!

NACHTBET, met vannacht de CONMEBOL!

Niks beters dan het Zuid Amerikaanse voetbal in de CONMEBOL! Ook vannacht weer een hele hoop wedstrijden waar genoeg value in te vinden is! Hieronder onze verdubbelaar die wij klaar hebben gezet voor jou vannacht!

CA River Plate (URU) – Racing Club

Om 00:15 wordt er afgetrapt in Montevideo, Uruguay in het Estadio Parque Federico Saroldi onder leiding van scheids Geuillermo Enrique Guerrero uit Ecuador! Twee teams die niet vies zijn van minimaal 2 doelpunten in hun wedstrijden. Racing Club zag namelijk in 7 van de laatste 8 wedstrijden meer dan 2.5 doelpunten, River Plate zag beide teams scoren in 5 van de laatste 7 wedstrijden. 1.38 keer je inzet bij BetCity is zeker de moeite waard hier!

Ayacucho FC – Sao Paulo

Sao Paulo speelt de sterren van de hemel dit seizoen in Brazilië ze wonnen 8 van hun laatste 10 wedstrijden. Ayacucho presteert een stuk slechter in Peru, zij wonnen maar 4 van hun laatste 10 wedstrijden. De Braziliaanse competitie ligt een niveautje boven de competitie uit Peru, vandaar dat ik een overwinning verwacht van de mannen uit de hoofdstad van Brazilië waarin zij minimaal 2 doelpunten weten te scoren.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: