info@bet-experts.nl

kazachstan
kazachstan

MIDDAG BET, ondanks de lage temperaturen gaan we toch voetballen!

MIDDAG BET, ondanks de lage temperaturen gaan we toch voetballen!

Nog geen account bij Jack’s Casino?! Maak nu snel je account aan via DEZE LINK en claim je €50 FREE BET!

Ondanks de bijna niet menselijke temperaturen van rond de -15 in Kazachstan wordt er toch gevoetbald. Vraag me niet hoe, maar het gaat wel gebeuren. De eerste aftrap is rond 12:00! Hieronder staat een ruime verdubbelaar klaar voor jullie!

Ordabasy Shymkent – Akzhayik Uralsk

Deze teams hebben elkaar 20 keer eerder ontmoet, maar liefst 16 keer wist Ordabasy te winnen, 1 keer werd het gelijk en 3 keer wist Akzhayik te winnen. Ondanks de matige vorm van de thuisploeg verwacht ik toch dat ze vandaag niet verliezen, de uitploeg bevind zich namelijk ook niet in een beste vorm!

Astana – Aktobe

Als je kijkt naar de laatste 10 wedstrijden van Astana op SofaScore dan wordt je daar erg bang van, alleen veel wedstrijden hiervan zijn of oefenwedstrijden tegen betere teams of tegen Kairat Almaty in de beker. Astana doet het dit seizoen niet erg goed, toch verwacht ik dat ze vandaag weten te winnen van Aktobe en de vorm weer terug gaan vinden. De teams ontmoette elkaar 20 keer eerder, Astana wist 17 keer te winnen, het werd 2 keer gelijk en maar 1 keer wist Aktobe te winnen!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: