info@bet-experts.nl

benzema
benzema

MATCH OF THE DAY #1, de absolute kraker tussen PSG – Real Madrid

MATCH OF THE DAY #1, de absolute kraker tussen PSG – Real Madrid

Paris Saint Germain – Real Madrid
In Parijs staat vanavond een absolute kraker op het programma. Paris Saint Germain kruist in het eigen Parc des Princess de degens met Real Madrid. Een duel tussen de huidige koplopers van Frankrijk en Spanje.

De meest recente onderlinge resultaten beloven weinig goeds voor de thuisploeg. Van de laatste acht onderlinge ontmoetingen, wonnen de Parijzenaars er slechts één. Daartegenover staan maar liefst vijf overwinningen voor de Koninklijke. Twee duels eindigden onbeslist. Hierbij moet echter wel aangetekend worden dat het laatste onderlinge treffen in de Franse hoofdstad eindigde in een 3-0 zege voor PSG.

De recente vorm van beide ploegen is wisselvallig te noemen. Het sterrenensemble van coach Mauricio Pochettino draait in de competitie als een tierelier, maar werd in de Coupe de France verrassend uitgeschakeld door OGC Nice.
Ook Real heeft wel eens betere weken gehad. Ze werden door Athletic Bilbao uit de beker geknikkerd en komen in de competitie moeizaam tot scoren. Het ontbreken van scherpschutter Karim Benzema heeft daar ongetwijfeld mee te maken. De Fransman is vanavond weer van de partij, dus daarmee wint de ploeg van coach Carlo Ancelotti flink aan stootkracht.

Kijkend naar de bovenstaande feiten en de relatief lage quotering voor het totaal aantal goals in deze wedstrijd, zetten wij in op het opportunisme van The Comeback Kid: Karim Benzema schiet méér dan twee keer (over 2.5).

Klik op de onderstaande bet om direct mee te spelen!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: