info@bet-experts.nl

LUNCH BET, doelpunten in Japan!

LUNCH BET, doelpunten in Japan!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Vissel Kobe – Kawasaki Frontale

Deze wedstrijd wordt afgetrapt om 12:00 Nederlandse tijd in het Noevir Stadium in Kobe, Japan. Vissel Kobe bevind zich in een slechte vorm, ze wonnen maar één van hun laatste 12 wedstrijden in de J. League. Daar tussen hebben ze nog meegedaan in de AFC Champions League waar ze na vier wedstrijden eerste staan in een poule met Kitchee en Chiangrai United. Vissel Kobe staat momenteel op de 17de plek met slechts 7 punten na 12 wedstrijden. Kawasaki staat momenteel tweede met een wedstrijd minder gespeeld dan Kashima Antlers en twee puntjes achter. Bij winst van de inhaal wedstrijd kan Kawasaki op de eerste plek komen te staan op de helft van het seizoen. Kawasaki wist 8 keer te winnen, speelde 2 keer gelijk en verloor 2 keer.

De twee ploegen ontmoette elkaar al 20 keer eerder, 5 keer wist Vissel Kobe te winnen, 6 keer werd het gelijk en 9 keer won Kawasaki. In 18 van de 20 ontmoetingen vielen meer dan 1.5 doelpunten, in 16 van de 20 wedstrijden vielen meer dan 2.5 doelpunten en in 14 van de 20 wedstrijden scoorde beide teams.

Kawasaki scoort in uitwedstrijden gemiddeld 1.83 doelpunten, ze scoorde dit seizoen in 83% van hun uitwedstrijden meer dan 1.5 doelpunten.

De safe optie bij deze wedstrijd is meer dan 1.5 doelpunten en Kawasaki of gelijk, ik ga echter voor een wat meer risico pick namelijk dat Kawasaki net zoals in 83% van hun uitwedstrijden dit seizoen meer dan 1.5 doelpunten weet te scoren tegen een ploeg die momenteel één na laatste staat op de ranglijst in de J. League!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: