info@bet-experts.nl

KKD COMBINATIE, 5 keer je inzet met 4 “simpele”picks!

KKD COMBINATIE, 5 keer je inzet met 4 “simpele”picks!

Roda JC Kerkrade – Jong Ajax

Waar Jong Ajax eerder deze week aantrad met een A-selectie met onder andere Ihattaren, Brobbey, Daramy en ga zo maar door, verwacht ik dat ze vanavond de jonge spelers weer laten spelen. Er zal dus een volledig ander spelbeeld zijn tegen Roda JC die erg goed presteren de afgelopen weken. Ik verwacht dat wanneer de opstelling van Jong Ajax bekend is de odds erg zullen fluctueren, doe er je voordeel mee!

ADO Den Haag – Helmond Sport

Drie treffers in de ontmoetingen in Den Haag, ondanks dat het de vorige ontmoeting 0-0 werd tussen deze teams verwacht ik vanavond wel doelpunten. ADO zag in 5 van hun laatste 7 wedstrijden meer dan 2.5 doelpunten. Helmond Sport is het team wat houdt van doelpunten scoren en tegen krijgen, zij zagen namelijk meer dan 2.5 doelpunten in 9 van de laatste 9 wedstrijden.

FC Den Bosch – Dordrecht

Dordrecht kreeg in 7 van de laatste 9 duels het eerste doelpunt tegen. In de onderlinge duels wist Den Bosch in 8 van de laatste 10 ontmoetingen het eerste doelpunt te scoren. Met de goede vorm van Den Bosch de afgelopen weken en de wisselvallige vorm van Dordrecht verwacht ik een eerste treffer van de thuisploeg.

Excelsior Rotterdam – SC Telstar

Excelsior zag de laatste wedstrijd een einde komen aan de ongeslagen reeks van zeven wedstrijden. De Rotterdammers hebben in 12 van hun laatste 14 thuiswedstrijden minimaal twee keer gescoord, Telstar dat vijf van hun laatste zes wedstrijden verloor en in acht van hun laatste negen Eerste Divisie-duels twee of meer tegen kreeg lijkt een makkelijke prooi voor de Rotterdammers.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: