info@bet-experts.nl

KKD combi: We gaan langs Almere en Doetinchem!

KKD combi: We gaan langs Almere en Doetinchem!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Almere City- TOP Oss

Vanavond om 20.00 kruisen Almere City en TOP Oss de degens; een ontmoeting in de tweede speelronde van de Keuken Kampioen Divisie.

Almere City begon beroerd aan het nieuwe seizoen. Bij VVV-Venlo werd er kansloos verloren:3-0. Na het teleurstellend verlopen vorige seizoen, moest het dit jaar anders bij de mannen van coach Alex Pastoor. Deze start is daarvoor niet het juiste signaal.

TOP Oss begon wel sterk. De Brabanders legden Jong Utrecht met 3-0 over de knie. Voor de ploeg van de Belgische nieuwe coach Kristof Aelbrecht.is dat een mogelijke opmaat naar een succesvol seizoen. Voor TOP is dat een plek in de middenmoot en/of een periodetitel.

In de laatste zes wedstrijden tussen deze twee teams vielen er minimaal drie doelpunten te noteren. Een odd van 1.48 op over 2.5 goals (totaal) heeft dan ook een uitstekende value!

De Graafschap- VVV Venlo

De Graafschap tegen VVV Venlo is een mooi affiche in de KKD, die ook in de Eredivisie niet had misstaan. Het treffen op de Vijverberg begint vanavond om 20.00.

De Graafschap verloor het eerste duel ongelukkig bij PEC Zwolle (2-1) en gaat tegen VVV Venlo voor een beter resultaat. De Superboeren hopen zich dit seizoen, net als een hoop andere ploegen, te nestelen in de (sub)top van de ranglijst. Puntverlies is dan eigenlijk geen optie,

VVV-Venlo heeft dezelfde ambities als hun opponent van vandaag. De Limburgers konden die vorige week tegen Almere City (3-0 winst) echter wél kracht bijzetten.

De laatste tien(!) keer dat beide ploegen elkaar tegenkwamen, scoorde VVV Venlo. De verwachting is dat de ploeg van coach Rick Kruys dat ook vandaag zal doen!

Combineer deze twee wedstrijden voor maar liefst 2.18 twee keer je inzet!

Tip: Over 2.5 & VVV Venlo to score

Tekst: Bas Campbell

Tip: Jasper

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: