info@bet-experts.nl

seriea
seriea

VOORBESCHOUWING, Juventus mikt op 6 punten tegen Turijn in de Serie A

VOORBESCHOUWING, Juventus mikt op 6 punten tegen Turijn in de Serie A

Juventus is ongeslagen in de laatste 15 wedstrijden op rij in alle competities tegen stadsrivaal Torino. Eerder dit seizoen wonnen de Bianconeri met 1-0 van Torino in de eerste Turijnse Derby.

De laatste overwinning van Torino tegen Juventus was tijdens het seizoen van 2014-15. Torino bevind zich in een slechte staat op de weg naar de derby, ze wisten de laatste drie opeenvolgende wedstrijden niet te winnen. Hoewel de vorm in een derby vaak uit het raam gaat, kan de vorm van Torino een aanwijzing zijn voor een nieuw verlies tegen Juventus.

Juventus is ongeslagen in 14 opeenvolgende wedstrijden in alle competities. Na een slechte start van de Serie A-campagne, heeft Massimiliano Allegri het elftal op orde. Juventus staat op de vierde plaats voor de wedstrijd van vrijdagavond met Torino en hebben een voorsprong van twee punten op de vijfde plaats Atalanta.

Allegri heeft voor de wedstrijd van vrijdag drie spelers op de geblesseerde lijst staan. Federico Chiesa is voor de rest van het seizoen uitgeschakeld met een langdurige knieblessure.

Ook Federico Bernardeschi is uitgeschakeld vanwege een hamstringblessure. Giorgio Chiellini heeft een kuitblessure en is een grote twijfel. Allegri mikt thuis op de overwinning, maar de coach zal geen enkele speler riskeren met een Champions League-ronde van 16 heenwedstrijd met Villarreal volgende week.

De ondertekening van Dusan Vlahovic in januari maakte een vliegende start met Juventus dat scoorde bij zijn debuut. Hij heeft één doelpunt in twee wedstrijden in de Serie A voor Juventus.

De verdediging van Juventus doet het uitstekend, Juventus heeft de op twee na minste doelpunten in de Serie A tegen, met slechts 22. Turijn daarentegen kreeg 25 tegen, het op drie na minste in de competitie. Dankzij het verdedigende werk van Il Toro zijn ze dit seizoen zijn ze momenteel in de middenmoot.

Coach Ivan Juric zit zonder Rolando Mandragora en Sasa Lukic vanwege schorsingen door rode kaarten. Middenvelders Tommaso Pobega, Dennis Praet en Mohamed Fares missen alle drie de wedstrijd van vrijdagavond door een blessure.

Juventus pakte 12 punten van de laatste 18 beschikbare punten met 10 doelpunten voor en vijf tegen. Torino verzamelde zeven punten van de laatste 18 beschikbare punten. Ze staan +1 in doelpunten met acht gescoorde en zeven tegen.

De Bianconeri hebben een geweldige serie van 14 wedstrijden zonder verlies, terwijl Turijn in drie opeenvolgende wedstrijden puntloos is. Net als de vorige ontmoetin, zou dit een spannende wedstrijd kunnen worden met weinig doelpunten aan beide zijde.

Vlahovic zou de man kunnen zijn om de winnaar te krijgen. Hij heeft 21 goals in 27 wedstrijden in alle competities voor Fiorentina en Juventus samen.

Voorspelling

  • Juventus wint
  • Vlahovic scoort
  • Onder 2.5 doelpunten
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: