info@bet-experts.nl

IJSHOCKEY: Van Duitsland tot Zweden!

IJSHOCKEY: Van Duitsland tot Zweden!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Na alle tips te winnen gister gaan we vandaag wederom voor een clean sheet!

SC Bietigheim Steelers – Kölner Haie

Om 19:30 wordt er gespeeld in de DEL Bundesliga in Duitsland voor het duel tegen de Steelers en Haie. Nummer 12 neemt het op tegen nummer 15. De Steelers hebben slechts één puntje na 4 wedstrijden. Kolner doet het niet veel beter met 5 punten na 5 wedstrijden.

Bietigheim zag meer dan 5.5 doelpunten in 8 van hun laatste 9 wedstrijden. De twee teams ontmoette elkaar slechts 5 keer eerder. In alle 5 de gevallen werd het een doelpunten festijn met minimaal 7 treffers!

Ik verwacht vandaag wederom een leuk duel bij de Bietigheim Steelers in eigen huis.

Bet: Er vallen meer dan 5.5 doelpunten

KLIK OP DE AFBEELDING OM TE CLAIMEN!

Fischtown Pinguins Bremerhaven – Schwenninger Wild Wings

Om half 8 wordt er gespeeld in de DEL Bundesliga voor het duel tussen de Fischtown Pinguins en de Schwenninger Wild Wings. Ik weet niet wie de namen verzint van deze ijshockey teams, maar die had een drankje teveel op verwacht ik.

Nummer één van de competitie Fischtown heeft 14 punten na 5 van de 5 gewonnen wedstrijden. Schweningen staat op de 6de plek met 9 punten na 4 gewonnen wedstrijden.

De teams ontmoette elkaar 20 keer eerder, 15 keer wonnen de Pinguins en slechts 4 keer wonnen de Wild Wings. In 8 van de laatste 10 ontmoetingen wist de thuisploeg bij de eerste periode al voor te staan.

Dit gebeurde in 7 van de laatste 8 thuiswedstrijden tegen de Wild Wings ook.

Bet: Pinguings Bremerhaven DNB 1ste periode@1.49

Extra: Pinguins Bremerhaven wint de eerste periode @1.90

Zaglebie Sosnowiec – GKS Katowice

Om 19:00 wordt er gespeeld in de Ekstraliga in Polen voor het duel tegen Zaglebie en GKS, deze namen kennen we ook vanuit het Poolse voetbal voor de echte kenners!

Nummer 7 de thuisploeg neemt het op tegen nummer 2 GKS. De teams ontmoette elkaar 20 keer eerder, slechts 4 keer won Zaglebie en maar liefst 16 keer won GKS.

In 6 van de laatste 7 ontmoetingen wist GKS bij het einde van de eerste periode voor te staan. Dit gebeurde ook in 5 van de laatste 5 ontmoetingen uit bij Zaglebie.

Bet: GKS Katowice wint de eerste periode @1.94 (RISKY)

Verdubbelaar

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: