info@bet-experts.nl

IJSHOCKEY: Rondje Scandinavië!

IJSHOCKEY: Rondje Scandinavië!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Na gister een matig begin met de ijshockey picks verwacht ik vandaag een betere dag! Lees hieronder alle informatie over de picks!

Ringerike – Frisk/Asker

Om 18:30 neemt nummer 1 Frisk Asker het op tegen nummer 9 Ringerike IHK in de Eliteserien in Noorwegen. Thuisploeg Ringerike verloor hun laatste 5 wedstrijden met ruime cijfers. Frisk aan de nadere kant won 5 van hun laatste 6 wedstrijden en staan momenteel eerste in de competitie.

De teams ontmoette elkaar 11 keer eerder, slechts 2 keer wist Ringerike te winnen en 9 keer won Frisk. Frisk kwam al 6 keer eerder op bezoek bij Ringerike, ze wonnen alle 6 keer, 5 keer in de reguliere tijd en één keer na verlenging.

In alle 6 de ontmoetingen vielen er 7 of meer doelpunten en wist Frisk/Asker er meer dan 3.5 te scoren.

Ook dit seizoen weet Frisk het net weer makkelijk te vinden, in 4 van hun 5 overwinningen wisten ze er minimaal 4 te maken in de andere overwinning scoorde ze er 3.

Bet: Frisk/Asker Over 3 Asian Total @1.54

Extra: Frisk/Asker of gelijkspel en meer dan 4.5 doelpunten @1.68

Kärpät – JYP

Om 17:30 nemen Oulun en JYP het tegen elkaar op in de Liiga in Finland. De teams ontmoette elkaar al 20 keer eerder, 15 keer won Kärpät en slechts 5 keer won JYP.

Kärpät is in eigen huis tegen JYP enorm sterk, ze wonnen 10 van de laatste 11 ontmoetingen in eigen huis met JYP. Oulun won 7 van de laatste 10 wedstrijden en staat momenteel op de 5de plek. Jyp staat momenteel op de 13de plek en won slechts 3 van hun laatste 10 wedstrijden.

Ik verwacht ook vandaag weer een makkelijke overwinning van de thuisploeg waar zij het net meerdere malen weten te vinden.

Bet: Kärpät scoort meer dan 2.5 doelpunten @1.42

Grüner – Stjernen Hockey

Om 19:00 wordt er afgetrapt in de Elitersierien in Noorwegen voor het duel tegen nummer 10 met NUL punten Gruner Ijshockey en nummer 4 Stjernen Hockey die 4 van hun laatste 5 duels wonnen.

De teams ontmoette elkaar al 14 keer eerder, en deze stats liegen er niet om! Gruner wist slechts één keer te winnen en Stjernen maar liefst 13 keer!!

Gruner verloor in 5 van de laatste 6 wedstrijden de eerste periode. Ook in de onderlinge duels verliest Gruner vaak de eerste periode van Sjernen. Stjernen won namelijk in 8 van de laatste 10 ontmoetingen de eerste periode!

Stjernen kwam 7 keer eerder op bezoek bij Gruner, ze wisten alle 7 de duels te winnen. In 6 van de 7 duels vielen er meer dan 1.5 doelpunten in de eerste periode en in 5 van de 7 duels wonnen de mannen uit Stjernen de eerste periode.

Bet: Er vallen meer dan 1.5 doelpunten in de eerste periode @1.50

Bet (more risk): Stjernen Hockey wint de eerste periode @1.60

Verdubbelaar:

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: