info@bet-experts.nl

IJSHOCKEY: Met vandaag twee wedstrijden in Finland!

IJSHOCKEY: Met vandaag twee wedstrijden in Finland!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

De laatste tijd heb ik achter de schermen mijn expertise verbreed door ook op ijshockey te focussen, en dat is erg succesvol geweest. Vandaar dat ik vandaag mijn eerste twee tips met jullie deel! We starten in ijshockeyland Finland.

Tappara Tampere – KooKoo Kouvola

Tappara staat momenteel op de 6de plek met 10 punten uit 6 wedstrijden, ze wonnen er drie en verloren er drie. KooKoo staat 3 plekken hoger met 11 punten maar wel één wedstrijd minder gespeeld. Zij wisten knap van hun eerste 5 wedstrijden er 4 te winnen en slechts 1 te verliezen.

De teams ontmoette elkaar al 20 keer eerder, 15 keer wist Tappara te winnen en slechts 5 keer wist KooKoo te winnen. Eerder dit jaar werden de playoffs gespeeld, beide teams ontmoette elkaar toen 5 keer in een tijdsbestek van 6 dagen.

Tappara wist 4 keer te winnen en 1 keer te verliezen na extra tijd, in alle 5 de ontmoetingen wisten de mannen minimaal 3 treffers te produceren. Het werd 4-1, 5-1, 4-2, 6-3 en 3-4.

KooKoo is 17 keer op bezoek gekomen bij Tappara, maar liefst 15 keer wist de thuisploeg te winnen en slechts twee keer wist KooKoo te winnen. Tappara wist meer dan 2.5 doelpunten te scoren in 16 van de 17 ontmoetingen.

Bet: Tappara scoort meer dan 2.5 doelpunten @1.56

Forssan Palloseura – Kiekko-Vantaa

De competitie genaamd “Mestis” is slechts twee wedstrijden onderweg, de thuisploeg wist 1 van de 2 wedstrijden te winnen en de uitploeg wist ze allebei te winnen.

De teams ontmoette elkaar 10 keer eerder, 8 keer wist Forssan aan het langste eind te trekken en slechts twee keer wist Kiekko te winnen. Kiekko kwam 6 keer eerder op bezoek bij Forssan, ze wisten alleen de allereerste ontmoeting te winnen, de andere 5 was Forssan allemaal te sterk in reguliere speeltijd.

Naar mijn mening ligt de odd van de thuisploeg te hoog, toch wil ik het zekere voor het onzekere nemen hier voor de dubbel en thuis +1 spelen (ze mogen hiermee ook met 1 doelpunt verschil verliezen, dan krijgen we ons geld terug)

Voor de single wil ik toch het risico nemen en Forssan of gelijk spelen, wil je nog meer risico nemen? Zet dan FPS wint inclusief verlenging en penalty’s.

Bet: FPS of gelijk @1.52

Extra: FPs wint inclusief verlenging en penalty’s

Verdubbelaar

Wil je een verdubbelaar spelen, dit zorgt wel voor meer risico dan met singles, maar speel dan de onderstaande combinatie!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: